Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Anu Talus este noul președinte al Comitetului european pentru protecția datelor


30 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 25 mai 2023, Anu Talus a fost aleasă în funcția de președinte al Comitetului european pentru protecția datelor (CEPD), potrivit unui comunicat.

Anu Talus: „Sunt onorată și recunoscătoare că am fost aleasă în funcția de președinte al CEPD și consider că este un semn de apreciere din partea colegilor mei. CEPD are sarcina importantă de a se asigura că 450 de milioane de europeni se bucură de același nivel de protecție a datelor, indiferent de locul în care locuiesc. O parte din legislația digitală a UE recent adoptată se suprapune cu GDPR. În continuare, este esențial să ne asigurăm că cadrul juridic legat de protecția datelor este coerent, că sunt protejate competențele CEPD și că se evită fragmentarea. Zonele gri nu sunt în favoarea nimănui, nici a persoanelor ale căror date cu caracter personal le protejăm, nici a operatorilor economici care au nevoie de securitate juridică.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică