Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

certSIGN a realizat o cifră de afaceri consolidată de 24,5 milioane de lei în primul trimestru din 2023


31 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Cyberlaw, Cybersecurity, SELECTED

certSIGN, companie românească de IT&C și un important producător și dezvoltator de soluții criptografice din România, a raportat o cifră de afaceri consolidată de 24,5 milioane de lei în primul trimestru din 2023, o creștere cu 52% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Rezultatele financiare înregistrate la nivelul primului trimestru din 2023 reprezintă o confirmare a încrederii mediului de afaceri din România și din străinătate în serviciile și soluțiile pe care le furnizăm de peste 15 ani. Pe parcursul primelor trei luni ale acestui an, activitatea noastră în domeniul securității cibernetice a înregistrat o creștere semnificativă, de 328%, până la 2,6 milioane de lei, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Aceasta se datorează în mare măsură eforturilor noastre de ne extinde la nivel internațional și relevanța tot mai mare a serviciilor de securitate cibernetică în contextul digitalizării accelerate. Performanța realizată în primul trimestru din acest an și faptul că proiectele de digitalizare la nivelul companiilor și organizațiilor vor continua să progreseze rapid reprezintă o oportunitate enormă pentru continuarea dezvoltării certSIGN. Suntem încrezători că serviciile și soluțiile pe care le oferim vor aduce valoare adăugată clienților noștri, ajutându-i să se adapteze cu succes în era digitală, care să află într-o evoluție continuă”, a declarat Adrian Floarea, CEO certSIGN.

La cifra de afaceri consolidată din primul trimestru din 2023, cele mai importante contribuții au fost aduse de serviciile de încredere eIDAS, identitate digitală și securitate cibernetică. Linia de business Servicii de încredere eIDAS cuprinde activitățile pentru care certSIGN se bucură de cea mai mare recunoaștere pe piața din România. În cadrul acestei unități, echipa certSIGN furnizează servicii utilizate pentru implementarea semnăturii electronice cu valoare legală pe token sau în cloud în conformitate cu legislația națională și europeană în vigoare. De cealaltă parte, prin linia de business Identitate Digitală certSIGN are o prezentă puternică la nivel mondial, furnizând astfel de servicii în 18 țări din întreaga lume.

În vederea continuării dezvoltării și extinderii serviciilor și soluțiilor furnizate, la începutul lunii mai a acestui an, certSIGN a încheiat un parteneriat tehnologic strategic cu Versasec Credential Management Company, un lider de piață în Suedia, specializat în soluții software de gestionare a identității și accesului de înaltă securitate. În cadrul acestui parteneriat, cele două companii oferă clienților o soluție integrată care asigură o autentificare multi-factor (MFA) complet securizată, începând cu emiterea credențialelor digitale (certificate digitale pentru semnătură electronică, criptare de date și autentificare la sistemele IT), inserarea credențialelor digitale în carduri inteligente, emiterea cardurilor inteligente către utilizatorii finali, gestionarea centralizată și descentralizată (self-service) a credențialelor și a cardurilor inteligente pe parcursul ciclului de viață al acestora, până la scoaterea din uz a cardurilor inteligente și a credențialelor corespunzătoare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică