Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Mihai Popa, Deputy Managing Partner și Coordonator al Departamentului de Restructurare și Insolvență din cadrul Mușat & Asociații, lector în cadrul Conferinței Naționale de Insolvență


20 mai 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (INM) și editura Universul Juridic a organizat în data de 19 mai 2022 Conferința Națională de Insolvență, eveniment cu tradiție care aduce în prim plan cele mai relevante și de actualitate subiecte din domeniul insolvenței.

Aula Magna a INM a găzduit și în acest an nume sonore ale practicii de insolvență și restructurare, practicieni reputați, dublați de cei mai respectați teoreticieni ai acestei bresle: cadre didactice universitare, judecători, practicieni în insolvenţă, precum şi reprezentanţi ai celor mai importanți jucători implicați în procesul insolvenţei.

Discuţiile, argumentaţiile prevederilor cu caracter de noutate şi prezentările celor 12 lectori au îmbinat aspecte teoretice şi practice utile practicienilor în insolvenţă în desfășurarea activității lor la cele mai înalte standarde.

În cadrul lucrărilor conferinţei a luat cuvântul Mihai Popa, Deputy Managing Partner și Coordonator al Departamentului de Restructurare și Insolvență din cadrul Mușat & Asociații.

Numit Avocat de Top în Insolvență/Restructurare în cadrul Galei Avocaților de Top 2021, organizată de Finmedia/Revista Piața Financiară, clienții spun despre Mihai că este un „negociator abil, cu o excelentă cunoaștere a aspectelor practice legate de restructurare și insolvență” și „unul dintre punctele tari ale echipei” (Legal 500, 2021).

De peste 15 ani, Mihai oferă consultanță în procedurile de reorganizare voluntară și judiciară, procedurile premergătoare insolvenței, falimentul și lichidarea, recuperarea de active și/sau negocierile cu debitorii și creditorii.

Mihai gestionează și litigii complexe de insolvență, inclusiv recuperarea creanțelor, anularea actelor frauduloase, contestarea măsurilor dispuse de administratorii/lichidatorii judiciari, în toate sectoarele de activitate, inclusiv financiar-bancar, energie, construcții, farma, comerț cu amănuntul.

Avocat și practician în insolvență deopotrivă, această dublă calificare îi permite lui Mihai să ofere clienților o abordare mai largă, mai practică și de perspectivă.

Tema aflată pe agenda de discuţii propusă de Mihai a vizat aspecte practice culese din cazuistica proprie coroborate cu interpretările jurisprudențiale ale instanțelor de judecată relativ la unul dintre subiectele de actualitate și de interes în domeniul insolvenței, respectiv „Transferul de business în insolvență”.

„Sunt încântat că am avut posibilitatea de a participa, alături de personalități marcante din rândul specialiștilor în insolvență și practicilor conexe, la un astfel de eveniment de anvergură națională care, prin formatul său, are în vedere atingerea unui deziderat ambițios: formarea de profesioniști desăvârșiți care în mod constant consolidează imaginea breslei practicienilor în insolvență în rândurile profesiilor liberale” declară Mihai.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii