Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu

Agenția pentru Drepturi Fundamentale a UE. Raportul drepturilor fundamentale 2020
24.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 24 iunie 2020, Institutul Național al Magistraturii a informat despre publicarea „Raportului privind drepturile fundamentale” pentru anul 2020, întocmit de către Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA), potrivit unui comunicat.

În raport sunt prezentate opiniile FRA privind evoluțiile identificate în domeniu. De asemenea, acesta cuprinde o serie de recomandări adresate organismelor UE și guvernelor naționale.

:: Raportul este disponibil aici.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Agenția pentru Drepturi Fundamentale a UE. Raportul drepturilor fundamentale 2020”

  1. Ar fi putut INM sa faca un rezumat in limba romana inainte sa dea publicitatii aceasta informatie? Ar fi putut. Ar fi fost tare folositor magistratilor din Romania acel rezumat in limba romana? Ar fi fost – mai ales din perspectiva realizării ex officio a unei trimiteri preliminare cu privire la dispozițiile Cartei DFUE acolo unde magistratul e instanță ultimă în grad.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.