Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Mesajul Decanului Baroului Cluj de Ziua Avocatului Român
24.06.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 24 iunie 2020, av. Flavia Maier, Decanul Baroului Cluj, a transmis următorul mesaj cu ocazia Zilei Avocatului Român:

„Astăzi, 24 iunie 2020, sărbătorim Ziua Avocatului Român. Mai mult decât oricând, în această perioadă dificilă pe care o traversăm, avem convingerea că doar împreună vom putea depăși orice provocare.

Vom avea reale perspective de mai bine, atât la nivel de corp profesional, cât și pentru fiecare în parte și vom reuși să ne consolidăm rolul de parteneri indispensabili ai justiției, prin unitate, solidaritate, respect și încredere reciprocă, bună credință, responsabilitate, profesionalism și implicare.

În acest spirit, am înțeles să ne implicăm în îmbunătățirea legislației profesiei punând în discuția Consiliului Baroului Cluj propunerile legislative pe care colegii avocați le-au înaintat oficial.

Aceste propuneri au fost însușite de Consiliul Baroului Cluj, fie în întregime, fie cu modificări și transmise Consiliului UNBR pentru a fi puse în discuție la următoarea ședință a acestuia. De asemenea, ele au fost înaintate și colegilor avocați parlamentari. Pentru cei care doresc să consulte proiectele în detaliu, le aveți aici (proiect transmis de av. Kiss Oskar), aici (proiect transmis de av. Dan-Sebastian Chertes), aici (proiect transmis de av. Călin Viorel Iuga) și aici (proiect transmis de av. Luiza Budușan).

Împreună am reînceput și tot astfel vom continua să dăm substanță și să redăm demnitatea cuvenită nobilei noastre profesii!

La ceas aniversar, vă dorim multă sănătate, energie, inspirație și succes!

La mulți ani!”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti