Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Opt centre regionale de orientare în cariera de cercetător primesc finanțare


2 iunie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Universitaria

Aproximativ 6.000.000 euro reprezintă fondurile alocate pentru înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM, potrivit unui comunicat.

Beneficiari: Universitatea din Craiova, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Babeș – Bolyai, Universitatea din București, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava.

Obiective: promovarea științei în rândul tinerilor și atragerea acestora spre cercetare, promovarea rezultatelor cercetării în rândul publicului larg și al comunităților locale, asistarea cercetătorilor autohtoni în cariera de cercetător și prezentarea de noi traiectorii de carieră de cercetare în mediul academic, în industrie și în afaceri și crearea de condiții favorabile integrării cercetătorilor din afara România în organizații CDI din România pentru stagii de scurtă sau lungă durată.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică