Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Garanti BBVA România – partener strategic JURIDICE.ro
26.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Garanti BBVA România a devenit partener strategic JURIDICE.ro.

Despre Grupul Garanti BBVA România

Grupul Garanti BBVA România este compus din Garanti BBVA, Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează Motoractive IFN SA), Garanti BBVA Fleet Management (marca sub care funcţionează Motoractive Multiservices SRL) și Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA), care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de administrare a flotelor și credite de consum.

Prezentă în România din 1998, Garanti BBVA a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu de clienți solid și divers și și-a extins continuu rețeaua națională și portofoliul de produse pentru toate segmentele de afaceri: Retail, IMM și Corporate.

În 2019, Garanti BBVA România a fost declarată Superbrand, pentru al doilea an consecutiv, dintr-o listă de peste 1.500 de mărci analizate de Superbrands România. Mai mult, Garanti BBVA a fost premiată de prestigioasa revistă Global Finance pentru „Best Consumer Digital Bank in Romania”, în cadrul evenimentului World Best Consumer Digital Banks din 2019, acesta fiind al 12-lea premiu pe care Garanti BBVA l-a primit în 11 ani din partea aceastei publicații prestigioase.

Grupul Garanti BBVA România este deținut de Garanti BBVA, a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia.

Pentru mai multe informații, vizitați www.garantibbva.ro.

Facebook |LinkedIn | Twitter | Instagram | Youtube

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.