Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

UBB va organiza un Centru Regional de Orientare în Cariera de Cercetare


5 iunie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Universitaria

Marți, 30 mai 2023, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a informat că va coordona un nou proiect câștigător din PNRR în valoare de aproximativ 5, 2 milioane de lei, potrivit unui comunicat.

Astfel, va deschide un Centru Regional Nord-Vest de Orientare în Cariera de Cercetare (UBB-CORE).

UBB-CORE va oferi servicii de orientare în carieră şi suport academic atât pentru studenți (din toate ciclurile de studii licență, masterat, doctorat), cât şi pentru tineri cercetători sau cercetători seniori, care derulează activități de cercetare-dezvoltare-inovare în universități sau instituții de cercetare din România, inclusiv pentru cercetătorii străini sau alte instituții interesate. De asemenea, Centrul va asigura contactele dintre tinerii cercetători și mari personalități ale lumii științifice care îi pot îndruma pe cei aflați la început de carieră, va oferi resurse pentru cercetarea științifică, inclusiv accesul la baze internaționale de date și la publicații de prestigiu din întreaga lume și va organiza evenimente internaționale dedicate cercetătorilor, în vederea unei mai bune integrări în spațiul academic european şi pentru promovarea ştiinţei în societate (ex. „citizen science”).

Prof. univ. dr. Daniel David, rectorul UBB: „Centrul Regional Nord-Vest de Orientare în Carieră al Cercetătorilor UBB-CORE este organizat la UBB, dar este dedicat întregii regiuni nord-vest, precum și altor persoane și instituții interesante. Este normal să fie organizat la UBB – nu doar cea mai reprezentativă universitate din regiune, ci una din cele mai reprezentative universități ale țării. De asemenea, mă bucur să văd colaborarea cu colegi-experți de la Universitatea din Oradea, în condițiile în care noi trebuie să concentrăm resursele academice în regiune, într-o logică a cooperării, pentru a crește competitivitatea regiunii nord-vest.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică