« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

ANAF organizează o nouă procedură de verificare a cerințelor în vederea agreării practicienilor în insolvență
26.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România anuntă că Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează procedura de verificare a cerințelor în vederea agreării practicienilor în insolvență, potrivit unui comunicat.

Membri UNPIR interesați de participarea la această procedură pot depune, până cel târziu la data de 13 iulie 2020, ora 17:00, dosarele de participare la: Agenția Națională de Administrare Fiscală, Strada Apolodor Nr. 17, Sector 5, București, Registratura Generală, pentru Direcția generală juridică din cadrul ANAF.

Documentele vor fi depuse într-un plic sigilat, pe care vor fi înscrise următoarele:
– ”Documentație în vederea agreării de către Agenția Națională de Administrare Fiscală”
– ”A nu se desigila decât de către Comisia de selecție a practicienilor în insolvență”
– numele practicianului /denumirea societății
– adresa/sediul social

Documentația de participare la procedura de selecție este cea prevăzută în Ordinul președintelui ANAF Nr. 1.443 / 2019 privind procedurile de agreare și selecție a practicienilor în insolvență. Ordinul poate fi descărcat și consultat aici (click) sau pe site-ul UNPIR la secțiunea Legislație (click).

Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 14 iulie 2020, ora 12:00, la sediul ANAF.

Practicienii agreați deja de ANAF nu vor trebui să se înregistreze din nou, dar ANAF va verifica dacă aceștia respectă în continuare condițiile de apartenență la lista practicienilor agreați.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.