Secţiuni » Arii de practică » Business » Piaţa de capital
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti

Forum by ARIR 2023: Piața de capital din România este invitată să discute premisele de creștere și inovație ale companiilor listate la bursă


6 iunie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului de Relaţia cu Investitorii (IR), anunță organizarea celei de-a cincea ediții anuale Forum by ARIR. Evenimentul are loc în 9 iunie și va reuni în București reprezentanți la nivel înalt ai pieței de capital din România, companii listate și reprezentanți ai Guvernului, ai Autorității de Supraveghere Financiare (ASF) și ai Bursei de Valori București (BVB).

Sub tema centrală „Piața de capital din România își unește forțele spre inovare”, în cadrul Forum by ARIR se va discuta despre eforturile individuale și colective ale companiilor listate la bursă și ale Bursei de Valori București pentru dezvoltarea pieței de capital.

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR: „Forum by ARIR 2023 este un prilej pentru liderii din industrie să se reunească și să schimbe experiențe privind premisele de creștere și inovație ale companiilor listate la Bursa de Valori București. Discutăm etapele procesului de aderare a României la OCDE. Vom afla de la profesioniști cum să adaptăm continuu relația cu investitorii la noile provocări. Top managementul companiilor listate va detalia oportunitățile individuale și vom avea un dialog interactiv cu investitori, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale, analiști și presă.”

Mai multe detalii se regăsesc aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică