Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Băncilă, Diaconu și Asociații S.P.R.L. a asistat acționarii Clarfon S.A. în vânzarea unei participații majoritare către V4C


6 iunie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Corporate, Fuziuni și achiziții, SELECTED

Băncilă, Diaconu și Asociații S.P.R.L. a asistat acționarii societății Clarfon S.A. în vânzarea unei participații majoritare către V4C Acquisition 1 S.R.L.

Clarfon S.A. este un jucător important pe piața de aparatură medicală din România, având o vechime de peste 18 ani în comercializarea aparatelor auditive și o cifră de afaceri de aproximativ 9.000.000 EUR în anul 2022. Acționarii Clarfon S.A. au dezvoltat un model de business complet în domeniul protezării auditive, punând la dispoziția clienților posibilitatea de a-și trata afecțiunile în peste 50 de cabinete la nivel național, în cadrul cărora activează mai mult de 100 de specialiști.

Echipa Băncilă, Diaconu și Asociații S.P.R.L. a fost coordonată de Radu Diaconu (Managing Partner), fiind compusă din Ștefan Mantea (Director), Miruna Coderie (Senior Associate) și Victor Voicu (Associate). Aceștia au asistat vânzătorii pe tot parcursul tranzacției, inclusiv în faza de structurare a tranzacției și de negociere.

Echipa Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a înțeles principiile noastre de business și au fost în permanență la nivelul așteptărilor noastre, ducând tranzacția la bun sfârșit. Le mulțumim pe această cale pentru disponibilitate, profesionalism și orientarea pro-business de care au dat dovadă.” a spus Ionuț Ștefănescu, acționar Clarfon S.A.

Le mulțumim pentru încredere acționarilor Clarfon S.A. Ne bucurăm că am avut ocazia de a participa în această tranzacție și suntem recunoscători pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o.”, a spus Radu Diaconu, Managing Partner al Băncilă, Diaconu și Asociații S.P.R.L.

Despre Băncilă, Diaconu şi Asociații SPRL

Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o societate de avocați ce oferă servicii juridice complete, care includ atât servicii de consultanță juridică cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, având o practică importantă de controverse și dispute fiscale.

Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este membră a societăților din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală EY Law, aflată în plină expansiune, în cadrul căreia lucrează peste 2400 de avocați în mai mult de 90 de jurisdicții.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică