Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

DLA Piper România anunţă doi noi Parteneri Locali şi promovează alţi şase avocaţi seniori


6 mai 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

Biroul DLA Piper din București anunţă un număr considerabil de avocaţi promovaţi, la toate nivelurile de senioritate, ca parte a strategiei prin care firma de avocatură îşi propune să pună la dispoziţia clienţilor echipe experimentate de avocaţi, pentru fiecare domeniu de practică.

Începând din acest an, DLA Piper a introdus noua poziție de Partener Local, Andra Trantea (Employment) și Paula Corban-Pelin (Corporate M&A) fiind promovate în noile roluri, ca o recunoaștere a rezultatelor remarcabile și dezvoltării consecvente a relațiilor cu clienții.

Ambasadori dedicaţi ai valorilor DLA Piper, cu un nivel ridicat de experienţă, Paula Anghel (Employment), Amalia Mușat (Competition) și Răzvan Pele (Competition) au fost promovați în poziţia de Counsel.

Remarcându-se printr-o seriozitate profesională ce întăreşte încrederea clienților şi asigură succesul proiectelor complexe, Bogdan Buta (Corporate M&A), Daniela Călin (Litigation & Regulatory) și Andrei Stoica (Data Protection) au fost promovaţi într-o poziție de avocat senior, devenind Senior Associates.

După ce s-a alăturat echipei DLA Piper în 2020, Denisa Achim (Corporate M&A) a avut o contribuţie esenţială într-o serie de proiecte importante de fuziuni şi achiziţii și este noua reprezentantă a firmei în categoria Managing Associate.

Lista de avocaţi a căror activitate a fost recunoscută şi care au fost promovaţi în 2022 este completată de o întreagă generație de avocați tineri și talentați care au devenit asociați cu drepturi depline: Ioana Anton (Real Estate), Adrian Grapă (Litigation & Regulatory), Noemi Popa (Corporate M&A), Teodor Sabău (Corporate M&A) și Andrei Gongea (Competition).

Cu referire la acest moment din activitatea firmei DLA Piper România, Marian Dinu, Country Managing Partner, a spus: În aceste vremuri incerte și tulburi, obiectivul nostru principal este de a fi cȃt mai eficienţi, de a oferi suport clienţilor noştri la cele mai înalte standarde şi a ne susţine reciproc. Tocmai am încheiat un exercițiu financiar cu performanțe remarcabile, aşadar privim cu încredere către viitor. Le doresc colegilor nou promovați mult succes în noile lor roluri.

Despre DLA Piper

Cu peste 90 de birouri complet integrate, în peste 40 de țări din întreaga lume, DLA Piper este o companie globală de business law care îşi propune să vină în întȃmpinarea nevoilor de performanţă juridică profesională ale clienților din întreaga lume. Biroul DLA Piper din București oferă sprijin clienților săi prin intermediul unei echipe de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experienţă internațională, capabili să abordeze probleme juridice și economice complexe, atât trasnsfrontaliere cât și locale, acoperind 10 sectoare de afaceri, printr-o abordare integrată a practicilor. dlapiper.com

:: English Version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică