Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Monitorizarea partenerilor de afaceri în SmartBill
29.06.2020 | SmartBill

JURIDICE - In Law We Trust

La SmartBill, inca lucram de acasa cu totii, dar tehnologia ne permite sa avansam pe diversele proiecte in desfasurare ca si cum am fi la birou. Colegii din departamentul de dezvoltare produs au finalizat astfel o noua functionalitate menita sa faca viata de antreprenor mai usoara si mai frumoasa, iar noi avem bucuria de a va da aceasta veste buna. Cu SmartBill poti acum monitoriza un numar de maximum 20 de parteneri, indiferent daca acestia sunt clienti sau furnizori.

Haideti sa vedem cum functioneaza!

Partenerii pe care doresti sa ii pot fi adaugati in doua moduri:
– automat, in ordinea descrescatoare a valorilor tranzactiilor dintre ei si compania ta
– manual, prin selectarea lor din listele inregistrate in nomenclatoare.

Lista partenerilor poate fi realizata prin intermediul ambelor metode. Astfel, 15 parteneri pot fi adaugati in mod automat, iar restul de 5 prin adaugarea manuala.

Aceasta lista a firmelor monitorizate este apoi disponibila in aplicatie sub numele de Lista parteneri si se afla in raportul Monitorizare parteneri. In plus, orice modificari ar fi necesare, acestea pot fi realizate in orice moment, fara probleme.

Adaugarea automata

Pentru a te folosi de optiunea de a adauga in mod automat parteneri pe lista, tot ce trebuie sa faci este sa apesi Adaugare automata, iar SmartBill va afisa primii 20 cei mai importanti parteneri, selectati, asa cum spuneam, in ordinea descrescatoare a valorilor tranzactiilor.

Lista are initial un statut de propunere, astfel incat se poate interveni si se pot sterge partenerii, utilizand actiunea Sterge afisata pe coloana din partea dreapta. Odata efectuata, stergerea ofera posibilitatea adaugarii unui nou partener, apasand butonul +Partener.

Ulterior acestor actiuni, la final, dupa ce au fost selectati toti partenerii (indiferent ca sunt in numar de 20 sau mai putini), se va apasa butonul Salveaza.

In situatia in care in ultimele 6 luni nu figureaza tranzactii cu partenerii inregistrati, un mesaj va recomanda utilizarea metodei de adaugare manuala.

Adaugarea manuala

In cazul in care ai dori sa monitorizezi anumiti parteneri, indiferent de valoarea corespunzatoare tranzactiilor pe care le-ai realizat cu acestia, este de preferat sa utilizezi +Adaugare manuala.

Pentru a face acest lucru, se va deschide fereastra Lista parteneri cu ajutorul butonului +Partener. Apare un selector unde sunt afisati, in ordine alfabetica, toti partenerii – clienti si furnizori inregistrati in SmartBill. Tot ce trebuie sa faci este sa il selectezi pe cel dorit si sa apesi butonul Adauga.

Notificarile

Informatiile care privesc monitorizarea sunt preluate in SmartBill la fiecare 24 de ore.

Cand apar notificari, acestea sunt anuntate printr-un mesaj, de unde se poate ajunge direct in raportul Monitorizare (daca este vorba despre 2 sau mai multe notificari) sau pot fi vizualizate detaliile, in cazul in care este vorba despre o singura notificare.

:: Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.