Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Adresa Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România ref. propunerea legislativă de modificare a unor acte normative
29.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 29 iunie 2020, Baroul Cluj a publicat adresa înaintată de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România referitor la propunerea legislativă privind modificarea și completarea unor act normative, înregistrată la Senatul României sub nr. B338/2020, cu solicitarea de a sprijini Consiliul Baroului Cluj în formularea unei poziții față de susținerile UNNPR, potrivit unui comunicat semnat de av. Flavia-Ioana-Maier, Decan.

Se pot trimite, până la data de 6 iulie 2020, ora 16.00, propuneri/ observații/ argumentații la adresa de e-mail contact@baroul-cluj.ro.

:: Proiectul 

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.