Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficiu
30.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 30 iunie 2020, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București, a informat avocaţii interesaţi că au fost alocate de către:
– Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna aprilie-mai 2020;
– Curtea de Apel Bucureşti fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna mai 2020;
-D.I.I.C.O.T. fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna mai 2020.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitaţi să se informeze telefonic (021.311.22.93;  021.311.03.65 -interval orar 08.00-14.00), electronic(e-mail: daniela.panaitescu@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu data de 30.06.2020, cu privire la  sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face si electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocaţii care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.