Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

Deloitte România și Reff & Asociații au asistat producătorul de materiale izolante Knauf Insulation în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat din România

3 mai 2022 | JURIDICE.ro

Deloitte România și Reff & Asociații | Deloitte Legal au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de soluții de izolare din lume și parte a grupului german Knauf, în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat SA, din Târnăveni, județul Mureș. Tranzacția a fost finalizată în urma notificării Consiliului Concurenței.

În urma preluării fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spațiul și linia de producție la standardele Knauf și pentru a putea produce vată minerală din sticlă de cea mai înaltă calitate și în condiții de protecție a mediului.

Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation România și Bulgaria: „Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte România și efortul intens depus pe parcursul întregului proces. A fost o tranzacție complexă, care a necesitat un grad înalt de expertiză din partea consultanților financiari, juridici și fiscali ai Deloitte”.

O echipă formată din experți Deloitte România și avocați de la Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit Knauf Insulation servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență juridică pe tot parcursul tranzacției, de la etapa de structurare, due diligence juridic și negociere, până la semnare și finalizare, precum și servicii juridice post-tranzacție. Echipa de consultanță financiară implicată în proiect a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ionuț Vasilescu, Manager, și Sorin Rugină, Senior Associate, echipa de la Reff & Asociații | Deloitte Legal a fost formată din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Andreea Zaharia, Managing Associate, Maria Nițulescu, Managing Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Florentina Munteanu, Partener, Mihnea Radu, Senior Associate, Călin Cosma, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, și Irina Picoș, Senior Associate, iar din echipa de consultanță fiscală au făcut parte Dan Bădin, Partener, Ioana Năstase, Senior Manager, și Silvana Balea, Senior Manager.

Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România: „Echipa noastră multi-disciplinară de experți financiari, fiscali și avocați a lucrat intens la acest proiect care va influența nu numai viața comunității în care activează fabrica preluată, ci și viitorul pieței de materiale izolante din România, dat fiind că, prin această preluare, Knauf Insulation intră pe segmentul de producţie de materiale de profil pe piaţa locală”.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesioniști.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

:: English Version

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership