Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Dentons ajută avocații să planifice următoarele 12 luni și lansează set-ul de instrumente New Dynamic 
01.07.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Valorificând expertiza globală și spiritul inovator ale diviziei strategice Nextlaw In-House Solutions (o divizie de consultanță strategică globală care oferă avocaților servicii multi-disciplinare integrate, informații despre piețe, trenduri și perspective), dar și ale specialiștilor juridici proprii, Dentons a lansat recent hub-ul și setul de instrumente The New Dynamic, cu scopul să ghideze și să sprijine echipe juridice interne, dar și coordonatorii departamentelor juridice, în dinamica erei post-COVID-19.

Hub-ul “The New Dynamic”, creat de Dentons, mai conține informații juridice, acces la webinarii, seturi de instrumente legale, dar și cele mai recente articole din 76 de țări Dentons.

Setul include:
– Ghid pentru coordonatorii departamentelor juridice și echipe juridice interne care să îi ajute să avanseze cu strategiile digitale
– Tactici și soluții rapide pentru coordonatorii departamentelor juridice
– Cum să planificăm lunile următoare
– Importanța abilităților de conducere
– Ghid privind problemele cu furnizorii și oportunitățile generate de criteriile ESG
– Informații juridice din 76 de țări Dentons
– Lecții învățate de la Coreea de Sud

În contextul global generat de COVID-19, Dentons și-a sprijinit clienții și comunitățile, punând la dispoziție instrumente globale, menite să îi ajute să navigheze prin această perioadă. Hub-ul COVID-19 este o altă resursă pusă la dispoziție de către Dentons pentru organizații și include sfaturi privind recrutarea la nivel global, confidențialitatea datelor, insolvență, antitrust și concurență, peste 1.000 sfaturi și puncte de vedere, dar și un hub pro bono.

***

Despre Dentons
Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 76 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!









JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.