Content video
CorporatePlatinum members

Tatiana Toader și Silviu-Paul Dumitriu sunt noii procurori-şefi adjuncți ai DNA


29 iunie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, SELECTED, Sistemul judiciar, VIDEO

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 587 din 28 iunie 2023 au fost publicate Decretul nr. 955/2023 pentru numirea în funcție a unui procuror-șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție și Decretul nr. 954/2023 pentru numirea în funcție a unui procuror-șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție.

Tatiana Toader se numeşte în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie pe o perioadă de 3 ani.
Silviu-Paul Dumitriu se numeşte în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie pe o perioadă de 3 ani.

Intrare în vigoare: 28 iunie 2023

***

Marți, 27 iunie 2023, Ministrul Justiției a transmis președintelui României următoarele propuneri de numire:

– în funcția de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naționale Anticorupție a a proc. Tatiana Toader, delegată în funcția de procuror-şef adjunct al acestei structuri specializate, avizată favorabil de către Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotărârea nr. 864 din 20.06.2023;

– în funcția de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naționale Anticorupție a a proc. Silviu-Paul Dumitriu, delegat în funcția de procuror-şef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul acestei structuri specializate, avizată favorabil de către Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotărârea nr. 865 din 20.06.2023.

***

Marți, 20 iunie 2023, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii:

– a avizat favorabil propunerea ministrului justiţiei de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naționale Anticorupție a proc. Tatiana Toader, delegată în funcția de procuror şef adjunct al acestei structuri specializate.

– a avizat favorabil propunerea ministrului justiţiei de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naționale Anticorupție a proc. Silviu-Paul Dumitriu, delegat în funcția de procuror şef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul acestei structuri specializate.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Luni, 12 iunie 2023, Ministerul Justiției a informat că a selectat și propus pentru funcțiile de adjuncți ai procurorului-șef al DNA pe proc. Tatiana Toader și pe proc. Silviu-Paul Dumitriu.

Propunerile vor fi transmise Secției pentru Procurori a CSM pentru obținerea avizului.

***

Joi, 8 iunie 2023, Ministerul Justiției a publicat interviul proc. Tatiana Toader din cadrul procedurii de selecție în vederea formulării către președintele României a propunerii de numire a procurorului-șef adjunct DNA.

***

Joi, 8 iunie 2023, Ministerul Justiției a publicat interviul proc. Silviu-Paul Dumitriu din cadrul procedurii de selecție în vederea formulării către președintele României a propunerii de numire a procurorului-șef adjunct DNA.

***

Joi, 8 iunie 2023, Ministerul Justiției a publicat interviul proc. Monica-Erika Danciu din cadrul procedurii de selecție în vederea formulării către președintele României a propunerii de numire a procurorului-șef adjunct DNA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică