« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Litigation
JurisprudenţăProfesionişti
ArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe

Dr. Constantin Brânzan, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, cu peste 40 de ani de experiență în magistratură, se alătură echipei POPESCU & ASOCIAȚII
07.07.2020 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, Litigii, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Avocatul Constantin Brânzan, magistrat de carieră până în anul 2018, cu o experiență judiciară de peste patru decenii, s-a alăturat echipei POPESCU & ASOCIAȚII, în cadrul Departamentului de Litigii și Arbitraj.

Jurist de renume, având o diplomă de studii doctorale (2001), o diplomă de studii postuniversitare în drept civil (1987), are o expertiză solidă, dobândită pe parcursul unei lungi cariere judiciare, inclusiv în calitate de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a activat mai mult de 15 ani, perioadă înlăuntrul căreia a deținut și funcția de director al Institutului Național al Magistraturii.

După încheierea carierei de judecător, a redobândit calitatea de arbitru și supraarbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României precum și la Curtea de Arbitraj Comercial, Maritim și Fluvial, de pe lângă Camera de Comerț, Navigație și Agricultură Constanța.

Ca urmare a exercitării funcției de judecător, dr. Constantin Brânzan a dobândit o cunoaștere aprofundată a sistemului judiciar din România și din Uniunea Europeană, având o înțelegere exhaustivă a aspectelor jurisprudențiale în materia dreptului civil, comercial, financiar–bancar, al asigurărilor precum și al drepturilor omului.

Sunt onorat să mă alătur extraordinarei echipe de avocați din cadrul firmei POPESCU & ASOCIAȚII, fiind convins că împreună vom putea dezvolta ariile de practică pentru care sunt recunoscuți, dar și portofoliul de clienți. Totodată cred că împreună putem să dăm și mai multă valoare departamentului de litigii al firmei POPESCU & ASOCIAȚII, recunoscută pe piață atât de clienți cât și de publicațiile de specialitate”, a declarat dr. Constantin Brânzan.

“În această perioadă de incertitudine, companiile au nevoie de echipe de avocați stabile și experimentate, care să poată gestiona dosare de o manieră responsabilă. Domnul Brânzan vine cu o experiență impresionantă în sistemul judiciar local și împărtășește aceleași principii și valori cu membrii echipei POPESCU & ASOCIAȚII deopotrivă seniori și colaboratori: excelența, responsabilitatea, rigoarea și etica în profesie. Este o bucurie să am alături un profesionist de un asemenea calibru și am toată încrederea că împreună vom construi cea mai puternică echipă de litigii din România,a adăugat Octavian Popescu.

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

Înființată ca societate full-service, POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi au reușit în numai 1 an de la înființare să fie incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic, recunoașteri acordate de toate prestigioasele directoare juridice precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA, edițiile 2020.

Societatea de avocatură a fost inclusă pe lista scurtă de către Benchmark Litigation Europe pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii, la ediția 2020 a Premiilor Benchmark Litigation și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatură a Anului în România în Imobiliare în cadrul Premiilor SEE Real Estate, ediția a 15-a.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premiul pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic din România, la Gala Premiilor Avocaturii din România, 2019.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.