Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională SELECTED Top Legal

Promovări în echipa Filip & Company

4 aprilie 2022 | JURIDICE.ro

Credem că oamenii înfloresc într-un mediu în care este facilitat schimbul de idei, sunt încurajate și cultivate inițiativele de dezvoltare, sunt apreciate contribuțiile și sunt oferite oportunități de creștere profesională.

Filip & Company comunică următoarele promovări la începutul anului 2022.

Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.

Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Soluționarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost promovați în rolul de counsels.

Andreea Bănică (Fuziuni și achiziții), Alin Grapă (Soluționarea disputelor), Bianca Chera (Dreptul muncii) și Irina Suătean (Soluționarea disputelor) au fost promovați în rolul de avocați seniori.

„Colegii noștri sunt oameni fantastici, profesioniști remarcabili, validați de numeroase contribuții și rezultate, precum și de votul echipei, parteneri de încredere ai clienților noștri și mentori inspirați și dedicați pentru colegii mai tineri, care manifestă cultura grupului nostru, împreună cu care am trăit povești de creștere și succes și construim prezentul firmei și alături de care putem privi în viitor cu speranță, entuziasm și încredere”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Georgeta Gavriloiu are o experiență de peste 25 de ani în dreptul concurenței, atât în sectorul public, cât și în practica privată. Georgeta are o experiență vastă în asistarea și reprezentarea clienților în procedurile de control al concentrărilor economice, precum și în aplicarea măsurilor de ajutor de stat în diferite sectoare, inclusiv petrol și gaze, servicii financiare, materiale de construcții sau bunuri de consum. De asemenea, Georgeta asistă un portofoliu reprezentativ de clienți pe aspecte de reglementare în domeniul energiei și resurselor naturale.

George Trantea are o experiență de peste 14 ani în soluționarea disputelor. George este specializat în litigii de drept public (fiscal, administrativ, protecția concurenței loiale) și are experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în dispute comerciale complexe și în dosare de arbitraj local și internațional. George este membru al Baroului Bucureşti din 2008 şi al Baroului din Paris din 2013 și are o diplomă de master în drept internaţional privat şi drept comercial internaţional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

Cristina Tudoran este specializată în soluționarea disputelor și dreptul muncii. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele și negocieri sensibile cu managementul de top. Din perspectiva soluționarii disputelor, activitatea Cristinei se desfășoară cu precădere în litigii care privesc soluționarea conflictelor de muncă, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor și dreptul construcțiilor. De asemenea, Cristina are o experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în arbitraje internaționale.

Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței și în domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale. Silviu are o experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în proceduri de investigație desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de conformare în cursul obișnuit al afacerii. Totodată, Silviu asistă un portofoliu reprezentativ de clienți din domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și dezvoltarea de structuri contractuale compliante legal și adecvate în aplicarea strategiilor de afaceri.

Andreea Bănică este specializată în fuziuni și achiziții și drept societar. De asemenea, Andreea are experiență relevantă în asistarea clienților în domeniul pieţelor de capital.

Alin Grapă este specializat în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ procedura insolvenței și litigiile civile și de contencios administrativ. De asemenea, Alin are experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în materia achizițiilor publice, dreptului muncii, protecției datelor cu caracter personal și executare silită.

Bianca Chera este specializată în dreptul muncii, inclusiv în aspectele care țin de soluționarea litigiilor de dreptul muncii. De asemenea, Bianca are experiență relevantă în aspecte de drept civil, drep comercial și dreptul proprietății intelectuale.

Irina Suătean este specializată în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ disputele de drept comercial, administrativ și imobiliar. De asemenea, Irina are experiență relevantă în arbitraje internaționale precum și în litigii desfășurate în fața unor instanțe străine.

În urma acestor promovări, echipa de avocați a Filip & Company cuprinde 70 de membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 14 avocați seniori și 38 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă semnificativa în numeroase domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital, dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Activitatea Filip & Company este recunoscută prin clasarea pe primele locuri în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500.

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership