« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

A fost aprobat acordul-cadru de împrumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei ref. modernizarea infrastructurii judiciare în România
07.07.2020 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Drept penal, JURIDICE.ro, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I, nr. 593, din 7 iulie 2020, a fost publicată Legea nr. 90/2020 pentru aprobarea Acordului-cadru de împrumut dintre România și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (Proiectul privind modernizarea infrastructurii judiciare în România), semnat la București la 13 august 2019 și la Paris la 2 septembrie 2019.

Implementarea proiectului se va face de către Ministerul Justiției, prin intermediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, desemnată agenție de implementare a proiectului, căreia i se deleagă întreaga autoritate și responsabilitate în realizarea proiectului. În cadrul unui acord subsidiar încheiat înre Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor, se vor stabili drepturile și obligațiile părților în aplicarea Acordului-cadru de împrumut.

Potrivit acordului, suma împrumutului este: 177.000.000 EURO.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.