Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Baroul Bucureşti. Convocare Adunare Generală Deschisă – 22-24 iulie 2020, Sala de Festivități. UPDATE: Precizări. UPDATE: Reconvocare în perioada 26-28 august 2020. Regulament vot electronic. UPDATE: Procedura de votare
18.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 18 august 2020, Baroul București a dat publicității ghidul de utilizare privind exprimarea votului electronic.

:: Ghidul

***

Vineri, 24 iulie 2020, Baroul București, având în vedere neîntrunirea cvorumului necesar pentru validarea Adunării Generale Deschise, a hotărât următoarele, potrivit unui comunicat:

– Se reconvoacă Adunarea Generală Deschisă a Baroului București în perioada 26-28 august 2020, la Sala de Festivități a Baroului București „Flavius Teodosiu“, de la sediul baroului, etajul VI, în condițiile Regulamentului aprobat prin H.C.B.B. nr. 9/24.07.2020, având pe ordinea de zi „Alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2020“.
– Votul va putea fi exprimat exclusiv în variantă electronica, in conditiile prevazute de Regulament, dreptul la vot putand fi exercitat si in spatiul pus la dispozitie pentru desfasurarea Adunarii, respectiv Sala de Festivități a Baroului București „Flavius Teodosiu“.
– Se adoptă Calendarul Adunării Generale Deschise a Baroului București, anexat la prezenta hotărâre.

:: Calendarul
:: Proces verbal finalizare votare
:: Regulament vot electronic

***

Joi, 9 iulie 2020, Baroul Bucureşti a informat că Adunarea Generală Deschisă, convocată prin H.C.B.B. nr. 7/07.07.2020, modificată prin H.C.B.B. nr. 7 bis/09.07.2020, având pe ordinea de zi „Alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2020“, se va desfășura conform Calendarului adoptat prin H.C.B.B. nr. 8/09.07.2020.

Cererile tip se pot depune la Cancelarie, sediul baroului, etajul V, camera 504 sau se pot transmite la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro.

:: Regulamentul

***

Marți, 7 iulie 2020, Consiliul Baroul Bucureşti, având în vedere necesitatea alegerii delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2020, a hotărât următoarele, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Ion Dragne, Decan:

Art. 1. Se convoacă Adunarea Generală Deschisă a Baroului București în perioada 22-24 iulie 2020, la Sala de Festivități a Baroului București „Flavius Teodosiu“, de la sediul baroului, etajul VI, în condițiile Regulamentului aprobat prin H.C.B.B. nr. 14/24.07.2019, având pe ordinea de zi „Alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2020“;

Art. 2. Se va adopta Calendarul Adunării, ce urmează a fi postat pe site;

Art. 3. Votul va putea fi exprimat direct sau în variantă electronică;

Art. 4. Prezenta hotărâre se va aduce la cunoștința publică prin afișare la sediu și prin publicare pe site-ul oficial al baroului;

Art. 5. Compartimentele Secretariat – Cancelarie, Dezvoltare – Resurse Umane, Contabilitate și Administrativ vor aduce la îndeplinire dispozițiile prezentei hotărâri.

Secţiuni: Content, Selected, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO