« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

UNNPR. Examen/concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar / 6 noiembrie 2020. Avizare tematică. UPDATE: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate. UPDATE: Anonimizare date cu caracter personal. UPDATE: Situația centralizată a candidaților. UPDATE: Situația centralizată finală. UPDATE: Locația și ora. UPDATE: Repartizarea pe săli a candidaților. UPDATE: Subiecte. Baremul de notare. Model contestații. UPDATE: Soluționare contestații. Barem definitiv. UPDATE: Rezultate. UPDATE: Rezultate contestații. Rezultate finale. UPDATE: Validare concurs
11.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 11 decembrie 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a publicat hotărârea de validare a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Hotărârea

***

Miercuri, 18 noiembrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității următoarele:

:: Lista cuprinzând rezultatele finale ale concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar
:: Lista cuprinzând rezultatele contestațiilor la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

***

Miercuri, 11 noiembrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității lista rezultatelor concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Lista

***

Luni, 9 noiembrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității următoarele:

:: Barem de notare rămas definitiv
:: Proces-verbal de motivare a soluțiilor contestațiilor la barem

***

Vineri, 6 noiembrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității următoarele:

:: Subiectele
:: Baremul de notare
:: Model contestații

Contestațiile împotriva baremului de notare la concurs se pot formula și se pot transmite, prin e-mail, la adresa secretariat@institutulnotarial.ro.

***

Miercuri, 4 noiembrie 2020, Institutul Notarial Român a publicat Lista cu repartizarea pe săli a candidaților care participă la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, din ziua de 6 noiembrie 2020.

:: Lista

***

Duminică, 1 noiembrie 2020, Institutul Notarial Român a informat că examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în data de 6 noiembrie 2020, se va desfăşura la Universitatea Titu Maiorescu situată în Calea Văcărești nr. 187, Sector 4, București, începând cu ora 9:00.

:: Anunțul
:: Declarație pe propria răspundere

***

Luni, 26 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată finală a candidaților care au fost declarați admiși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 6 noiembrie 2020.

:: Situația

***

Miercuri, 21 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a informat că examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în data de 6 noiembrie 2020, se va desfăşura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, Bucureşti, începând cu ora 9:00.

:: Anunțul

***

Luni, 19 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscriere la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Situația

***

Marți, 6 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a informat că cererile de alocare a algoritmilor de anonimizare a datelor cu caracter personal se transmit pe adresa secretariat@institutulnotarial.ro până la data de 15 octombrie 2020.

***

Joi, 13 august 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs.

:: Lista

***

Miercuri, 5 august 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că, în conformitate cu Dispoziția Președintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 51/04.08.2020, Institutul Notarial Român organizează la data de 6 noiembrie 2020 examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Taxa de înscriere: 3900 lei/candidat (în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei București). Copia ordinului de plată/foii de vărsământ se va anexa la dosarul de înscriere la examen/concurs.

Dosarul de înscriere la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se depune personal sau prin mandatar cu procură autentică și specială, în perioada 24 august – 9 octombrie 2020, la sediul Camerei în a cărei circumscripţie se află postul pentru care candidează, în timpul programului de lucru cu publicul al acesteia.

În situaţia în care, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus – SARS-COV2, autoritățile publice vor impune restricții care nu vor permite organizarea examenului/concursului, acesta nu se va mai desfășura la data anunţată, urmând a fi reprogramat.

:: Lista privind numărul de locuri

***

Vineri, 10 iulie 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că Ministerul Justiției a avizat, cu unele propuneri și observații, tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2020.

:: Avizul favorabil

Cuvinte cheie:
Secţiuni: Notari, SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD