Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Revista Forumul Judecătorilor este disponibilă gratuit pentru abonații la revistele online Wolters Kluwer România
13.07.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Utilizatorii Sintact.ro care au abonament activ la Modulul online Revistele Wolters Kluwer România vor benefecia, fără alte costuri, de acces la revista Forumul Judecătorilor, din anul 2009 până în prezent, precum și la aparițiile viitoare, potrivit unui comunicat.

Introducem încă o revistă nouă în platforma legislativă Sintact.ro

Începând cu data de 1 iulie 2020, utilizatorii Sintact.ro pot accesa în format electronic prestigioasa revistă Forumul Judecătorilor.

Dacă nu ai deja un abonament activ, poți solicita un cont demo accesând link-ul.

Revista Forumul Judecătorilor
Revista Forumul Judecătorilor, editată de Asociaţia Forumul Judecătorilor din România, a reprezentat un suflu nou pentru peisajul vetust al magistraturii din anii respectivi. Paginile revistei au deschis ochii cititorilor judecători şi procurori, în special în raport de experienţa colegilor din alte state ale Uniunii Europene, din SUA şi Canada, Australia, Noua Zeelandă etc. A fost practic prima interfaţă pentru receptarea unor tendinţe noi, a unor instituţii noi, a unui alt modus vivendi, a adus numeroase soluţii de modernizare a justiţiei pentru România, parte dintre ele preluate şi adaptate, dar a reprezentat şi una dintre principalele platforme critice pentru lucrurile mai puţin funcţionale din justiţie, pentru metehne ce păreau de neînvins, pentru atacurile neîncetate împotriva judecătorilor şi procurorilor.

Revista Forumul Judecătorilor are drept scop promovarea valorilor legate de profesia de judecător, a ideilor şi opiniilor privind starea justiţiei şi reforma sistemului judiciar, a studiilor juridice bazate pe experienţa acumulată în activitatea desfăşurată. Articolele publicate în Revista Forumul Judecătorilor sunt citate nu numai în revistele şi studiile juridice din România, dar şi în numeroase reviste internaţionale, în teze de doctorat, volume, rapoarte şi lucrări ştiinţifice publicate în Statele Unite ale Americii, Africa de Sud, Brazilia sau diverse state din Europa.

Citește detalii în interviul acordat de judecător Dragoș Călin companiei Wolters Kluwer România.

Dintre revistele disponibile în format electronic în Sintact.ro
NOU! Revista Dreptul, editată de Uniunea Juriștilor din România
Revista Pandectele Române, editura Wolters Kluwer România
Revista Română de Dreptul Muncii, editura Wolters Kluwer România
Revista Română de Drept al Afacerilor, editura Wolters Kluwer România
Revista Română de Drept European, editura Wolters Kluwer România
Revista Română de Arbitraj, editura Wolters Kluwer România
Revista Română de Drept Privat, editura Universul Juridic
Revista Română de Jurisprudență, editura Universul Juridic
Revista Română de Executare Silită, editura Universul Juridic
Revista de Drept Public, editura Universul Juridic
Revista de Drept Constituțional, editura Universul Juridic
Revista Română de Drept Penal al Afacerilor, editura Universul Juridic
Revista Română de Drept Comercial, editura Universul Juridic
Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal, editura Universul Juridic
Revista de Dreptul Familiei, editura Universul Juridic
Revista Caiete de Drept Penal, editura Universul Juridic

Pentru mai multe informatii și demo acces, urmează link-ul.

Sintact.ro, cea mai vastă bază de informații juridice

Cu peste 13,5 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 15 reviste de specialitate, peste 200 de cărți de doctrină juridică și peste 90 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut.

***

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. La nivel global, dar şi în România, instrumentele de lucru dedicate profesioniştilor au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnolgiei informaţiei. Wolters Kluwer România este unul dintre liderii în domeniul soluţiilor IT de informare și decizie, automatizare și software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea informaţiei.

 

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti