« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU ESTRADE PARTNERS
 

Înființarea Grupului de lucru pentru negocierea proiectului de Acord interguvernamental România – China ref. implementarea Proiectului Unitățile 3 și 4 CNE Cernavodă
15.07.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I, nr. 618 din 14 iulie 2020, a fost publicată Decizia nr. 280/2020 pentru abrogarea Deciziei prim-ministrului nr. 318/2018 privind înființarea Grupului de lucru pentru negocierea proiectului de Acord interguvernamental România – Republica Populară Chineză privind cooperarea pentru implementarea Proiectului Unitățile 3 și 4 CNE Cernavodă (IGA).

Ca urmare a intrării în vigoare a prezentei decizii, Decizia prim- ministrului nr. 318/2018 privind înființarea Grupului de lucru pentru negocierea proiectului de Acord interguvernamental România – Republica Populară Chineză privind cooperarea pentru implementarea Proiectului Unitățile 3 și 4 CNE Cernavodă (IGA), publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.073 din 18 decembrie 2018, se abrogă.

 
Secţiuni: Energie | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD