Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

NNDKP asistă Transcarpatica în vânzarea Someg Gherla către grupul german LKE

23 martie 2022 | JURIDICE.ro

NNDKP a asistat cu succes societatea Transcarpatica SA, un important producător român de oțel, în procedura complexă de vânzare a participațiilor deținute la societatea Someg Gherla către LKE Group, un producător german de sisteme de transport și manevrare logistică a mărfurilor.

NNDKP a fost implicată în toate etapele proiectului, care a cuprins și o procedură inițială de restructurare a activelor societății.

În urma tranzacției de preluare a producătorului român de confecții metalice Someg, LKE Group va reloca în județul Cluj o fabrică pe care o deținea în China.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost condusă de Ciprian Păun, Partener și unul dintre coordonatorii biroului NNDKP Cluj-Napoca, care a lucrat împreună cu Ștefania Vecerdea, Bianca Chirilă și Diana Feldrihan, Asociați Seniori, membre ale biroului NNDKP din Cluj.

Ciprian Păun: „Această tranzacție a cuprins un amplu proces de negociere și de definire a intereselor comune ale părților, cu o agendă complexă, pe care am reușit împreună să o finalizăm într-un timp scurt. Suntem mândri de implicarea într-un proiect important prin care sunt recunoscute calitatea și potențialul industriei metalurgice din România. Sunt mulțumit de faptul că prin această tranzacție visul și viziunea acționarilor fondatori se transferă cu încredere spre o nouă poveste de succes. Mulțumesc echipei pentru eforturile susținute și tuturor părților implicate pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o ”.

Biroul NNDKP Cluj-Napoca a fost înființat în 2011 și contribuie la eficientizarea serviciilor integrate juridice și fiscale oferite clienților, inclusiv prin cunoașterea substanțială a particularităților economice și sociale ale regiunii. Echipa reunește 16 profesioniști cu experiență considerabilă într-o gamă largă de arii de drept, inclusiv drept societar, drept administrativ, drept civil, drept fiscal, drept imobiliar sau dreptul muncii.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de cinci ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English Version

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership