Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

NNDKP obține poziții de top în clasamentele Chambers and Partners Europe, ediția 2022


22 martie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Chambers & Partners a publicat rezultatele cercetării efectuate pe parcursul anului 2021 în rândul caselor de avocatură active în Europa în cadrul ghidului său, Chambers Europe 2022.

NNDKP se bucură de reconfirmarea poziției sale ca unul dintre liderii pieței de avocatură de business din România, fiind inclusă în clasamentele realizate pentru toate cele 9 arii de practică cercetate în România, respectiv Banking & Finance, Competition/Antitrust, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Intellectual Property & TMT, Projects & Energy, Real Estate și Tax.

Firma a obținut 6 clasări Band 1 și 3 clasări Band 2, în timp ce, la nivel individual, 17 avocați și consultanți au fost nominalizați ca experți de top în ariile lor de practică, dintre care 2 au fost incluși în categoria Eminent Practitioner și 14 în categoria Leading Individuals.

Clienții intervievați de analiștii Chambers & Partners cu privire la activitatea firmei în diverse arii de practică au apreciat că „Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este cea mai bună firmă de avocatură din România”, echipa sa „are o gândire inovatoare și este proactivă în soluționarea problemelor” și „poate propune sfaturi practice solide ori de câte ori este nevoie (…) în încercarea de a găsi cea mai bună soluție pentru afacere”.

Ca o recunoaștere a activității și rezultatelor echipei, NNDKP a fost inclusă de Chambers & Partners și în acest an pe lista scurtă pentru premiul „Firma de Avocatură a anului în România”, pe care NNDKP l-a câștigat de 5 ori de-a lungul timpului (2009, 2012, 2013, 2017 și 2021), o performanță neegalată pe plan local.

Chambers & Partners este o publicație independentă care operează în 200 de jurisdicții, realizând clasamente anuale detaliate ale celor mai bune firme de avocatură din lume și ale profesioniștilor în drept, iar rezultatele analizei lor sunt considerate „standardul de aur” în domeniul juridic.

NNDKP a fost inclusă în mod constant în cercetările realizate de Chambers & Partners pentru România, cuprinse în ghidurile Global și Europe publicate încă din 2002, primul an pentru care reputata publicație a analizat piața locală de avocatură.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de cinci ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică