« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție Concursuri Internaționale. UPDATE: Rezultatele echipei la rundele preliminare din Brazilia ale concursului internațional Philip C. Jessup. UPDATE: Rezultatele la Etapa Internațională a Concursului de Drept Internațional Philip C. Jessup
19.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 18 mai 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că echipa Facultății de Drept a obținut rezultate remarcabile la Concursul de Drept Internațional Philip C. Jessup, clasându-se pe locul 44 din 574 echipe:

• Calificare la Rundele Avansate Internaționale

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a parcurs cu succes Etapa Rundelor Preliminare Internaționale (în cadrul căreia au participat 574 echipele înscrise la nivel internațional). Echipa Facultății de Drept s-a calificat pentru a pleda în cadrul Rundelor Avansate Internaționale ale Concursului, făcând parte din cele 168 de echipe care au obținut rezultate excelente în cadrul Rundelor Preliminare Internaționale.

• Awards for top 100 oralists

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut două distincții la categoria „Cei Mai Buni 100 Pledanți” (Top 100 Best Oralists Awards)

Maria Ghorashi, studentă în anul III, a obținut locul 49 la categoria Cei mai Buni 100 Pledanți, iar Maria Bodea, studentă în anul III, a obținut locul 99 la aceeași categorie.

 

***

Luni, 15 martie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că echipa Facultății de Drept s-a clasat pe locul III la rundele preliminare aferente Concursului de Drept Internațional Philip C. Jessup.

Maria Bodea, studentă în anul 3, a obținut locul IV în clasamentul best oralists.

Maria Ghorashi Alhosseini, studentă în anul 3, a obținut locul V, Mihai Bădescu, student masterand, a obținut locul VIII, iar Catalin Apătean, student în anul 4, a obținut locul XII.

Facultatea de Drept a Universității din București îî felicită pe Maria Bodea, Maria Ghorashi, Mihai Bădescu și Cătălin Apătean pentru rezultatele obținute și le dorește succes la rundele globale ale Concursului Philip C. Jessup!

***

Luni, 20 iulie 2020, începând cu ora 10:00, va avea loc preselecția pentru echipele care vor reprezenta Facultatea de Drept a Universității din București la edițiile următoare ale Price Media Law Moot Court Programme, European Law Moot Court Competition și concursurile Telders și Philip C. Jessup.

:: Detalii

 
Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD