Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Business, Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

În prima parte a anului 2022, Wolf Theiss își continuă extinderea biroului din București cu noi angajări

30 mai 2022 | JURIDICE.ro

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss și-a extins echipa de avocați prin noi recrutări în cadrul a două grupuri de practică: Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate şi Concurenţă & Reglementare. După anunțul recent al cooptării Danei Toma și a Anei-Maria Mustăței în echipa Real-Estate, patru noi avocați se alătură Wolf Theiss în prima parte a anului 2022.

Bogdan Lamatic s-a alăturat echipei Wolf Theiss în mai 2022 în calitate de Senior Associate în cadrul echipei de Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate. El are peste 15 ani de experiență ca avocat, reprezentând o gamă largă de clienți în domeniul investigaţiilor şi al litigiilor aferente (inclusiv investigații comerciale și de infracțiuni de drept penal al afacerilor), investigații corporative, conformitate și aspecte juridice conexe. Bogdan este recunoscut ca “Next Generation Partner” în Legal 500, ediția 2021, pentru Dreptul Penal al Afacerilor și “Rising Star” în ediția 2020 a aceluiași anuar juridic. Bogdan vine de la Enache Pîrtea și Asociații, unde a fost Partener timp de doi ani. Anterior, a lucrat pentru Mușat și Asociații, între 2013-2020, ca Senior Associate și apoi Managing Associate, unde a asistat numeroși clienți în chestiuni și investigații sensibile la nivel local și internațional. Bogdan a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București în 2006 și deține o diplomă post-universitară în drept penal de la aceeași universitate (promoţia 2015). A fost admis în Baroul București în 2007.

Olimpia Farcaş s-a alăturat Wolf Theiss la începutul acestui an în calitate de Associate în cadrul practicii de Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate. Până atunci, Olimpia a fost Senior Associate la Băncilă Diaconu şi Asociaţii (firmă membră a Ernst & Young Global Ltd) și anterior a fost Associate la Piperea şi Asociaţii. Este specializată în aspecte de investigaţii şi litigii de drept comercial, insolvență, administrativ și fiscal, drept societar și protecția consumatorilor. A consiliat clienții în redactarea de opinii juridice și i-a asistat și reprezentat în cadrul negocierilor și în fața autorităților administrative la toate nivelurile de jurisdicție, în toate etapele, inclusiv în executarea hotărârilor judecătorești. Olimpia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi deţine un Master în drept fiscal de la aceeași universitate. Olimpia este membră a Baroului Bucureşti din 2011.

În timp ce le urăm bun venit tuturor noilor noștri colegi, din toate practicile, alăturarea Olimpiei Farcaș și a lui Bogdan Lamatic reflectă şi creșterea rapidă și consistentă a practicii noastre de Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate, atât în România, cât și în întreaga regiune. Firma noastră este capabilă să asiste și să răspundă mai bine nevoilor clienților în aceste vremuri mai dinamice, cu noi evoluții legislative și o gamă largă de noi tendințe în practică, dublate de multe ori și prin aspecte de cooperare internațională și transfrontalieră„, a declarat Bogdan Bibicu, Avocat Partener şi Coordonator al practicii de Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate la Wolf Theiss Bucureşti.

Claudia Andreescu este Associate în cadrul echipei de Concurență & Reglementare în cadrul biroului din București al Wolf Theiss, din martie 2022. Anterior, Claudia a lucrat pentru firme de avocatură locale, unde s-a axat pe fuziuni și achiziții și concurență. Claudia este avocat cu drept de liberă practică din anul 2020 și deţine o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București și două diplome de Masterat în drept – o diplomă în Dreptul internațional și european al afacerilor la Paris 1 Panthéon-Sorbonne și o diplomă în diplomație și negocieri la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană.

Adrian Manolache s-a alăturat recent echipei  de Concurenţă & Reglementare din cadrul biroului din Bucureşti a Wolf Theiss. Anterior, Adrian a lucrat la Ijdelea Mihăilescu SPARL, unde s-a ocupat de o gamă largă de activități juridice și de servicii de reprezentare pentru diverse companii, de la start-up-uri la lideri globali, în domenii precum drept societar general, energie, protecția datelor și chestiuni legate de proprietatea intelectuală. Înainte de aceasta, a făcut parte din Departamentul de Tehnologie Juridică la KPMG Legal (Toncescu și Asociații SPARL), unde a oferit consultanţă clienților și a contribuit la proiecte de due diligence cu accent pe proprietate intelectuală, protecția datelor și alte domenii. Adrian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2017 și și-a continuat studiile cu două Masterate, unul în Drept european și celălalt în Droit et gouvernance des affaires internationales et européennes, ambele la Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

Primim în echipa noastră doi avocați tineri şi talentaţi, cu abilități juridice excelente, dornici să construiască alături de noi într-un domeniu cu evoluții și creșteri rapide. Prin recrutarea Claudiei şi a lui Adrian, continuăm extinderea practicii de Concurenţă & Reglementare din București, în concordanță cu numărul și complexitatea în creștere a proiectelor pe care clienții noștri ni le încredințează„, a declarat Anca Jurcovan, Avocat Partener şi Coordonator al practicii de Concurenţă & Reglementare la Wolf Theiss Bucureşti.

Aceste noi angajări consolidează și mai mult biroul Wolf Theiss din București. Noii avocaţi au fost recrutaţi ca răspuns la numărul tot mai mare de dosare complexe și sofisticate în care am fost implicați și la creșterea semnificativă a activității noastre, în general, începând cu 2020. Mă bucur că acești patru avocați dedicați și talentați au ales să se alăture Wolf Theiss și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună cu ei pentru a ne servi mai bine clienții și pentru a ne consolida profilul și prezența pe piața locală„, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică