Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti. Mesajul ASD către candidații admiși
27.07.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 24 iulie 2020, Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti a dat publicității mesajul Asociației Studenților în Drept către candidații admiși la Facultatea de Drept, potrivit unui comunicat semnat de Alexandra Zară, Președinte interimar ASD.

„Dragi colegi proaspăt admiși la Facultatea de Drept a Universității din București, 

Etapa pregătirii voastre temeinice pentru concursul de admitere cunoaște azi capătul, însă creează loc sentimentelor de satisfacție și noilor provocări care nu vor ezita să apară odată cu dobândirea calității de student! Vă felicit pentru perseverența pe care ați cultivat-o în această etapă și, mai cu seamă, pentru rezultatele pe care le-ați obținut! 

Am convingerea că perioada următoare va fi încărcată nu numai cu felicitări și cuvinte de laudă la adresa reușitei de a deveni studenți ai celei mai prestigioase facultăți de drept din țară (urmând, de asemenea, să auziți des această sintagmă de aici înainte), ci și cu întrebările și curiozitățile voastre despre cei 4 ani pe care îi aveți în față. 

Astfel, continui prin a vă informa că pentru fiecare an de studiu există un grup oficial de Facebook, administrat de Asociația Studenților în Drept (organizația reprezentativă a studenților Facultății de Drept), grup prin intermediul căruia vă vor fi furnizate informații despre orar, cursuri, seminare, burse, cazări, oportunități de practică, respectiv răspunsuri la întrebări și anunțuri din partea conducerii facultății sau din partea studenților reprezentanți. 

Pentru a vă putea înscrie în aceste grupuri, vă invit să accesați următoarele linkuri și să răspundeți la întrebările afișate odată cu solicitarea de înscriere: 

drept_20

drept_20_ID

Precizez că Asociația Studenților în Drept (ASD) și The European Law Students’ Association (ELSA) pregătesc fiecare în săptămâna premergătoare începutului de an universitar activități care să vă sprijine și încurajeze adaptarea la mediul universitar. 

Mai mult, dacă la finele proiectului „Învață să fii student!”, ediția a VIII-a, simțiți că nu dețineți toate informațiile pe care vă doriți să le asimilați privind cursurile, seminarele ori privind diverse oportunități, veți putea consulta Ghidul bobocului, realizat anual de ASD. 

Până atunci, vă doresc să vă bucurați de vacanța pe deplin meritată, oferindu-i șansa să ajungă memorabilă!”

 

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.