Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

DLA Piper România a asistat Adservio într-o rundă de finanţare de 2 milioane EUR condusă de Catalyst

16 mai 2022 | JURIDICE.ro

Platforma EdTech de management Adservio a primit o finanțare de 2 milioane de euro de la fondul de venture capital Catalyst România, cu asistență juridică din partea unei echipe de avocați DLA Piper România. Investiția va susţine scalarea și extinderea business-ului Adservio pe piețele internaționale, creșterea portofoliului de parteneri internaționali, dezvoltarea de noi funcționalități și integrarea tehnologiei blockchain.

Recunoscută ca un consultant de încredere pe piața de venture capital, firma de avocatură DLA Piper a asistat platforma EdTech din România cu o echipă de avocați seniori, formată din Ana Maria Andronic (Counsel, Head of Intellectual Property and Technology), Cristina Bucur (Counsel, Corporate M&A) şi Bogdan Buta (Senior Associate, Corporate M&A), oferind consiliere în toate aspectele documentației de finanțare.

Cu referire la această investiție, Ana Maria Andronic, avocat recunoscut în sectorul Tech, a spus: „Abordarea Adservio față de educație este diferită de ceea ce am văzut până acum, iar aspectul care impresionează cel mai mult este potențialul de creștere”. Cristina Bucur a oferit propria perspectivă asupra tranzacției, prin experiența vastă pe care o deţine în piața VC: „Sunt bucuroasă că piața de VC din România este efervescentă și că fondurile de VC și fondatorii ajung mai repede acum la un numitor comun. Totodată, sectorul educațional este baza unei creșteri sănătoase și pe termen lung a țării noastre, iar transformarea lui digitală este esențială în zilele noastre. Ne bucurăm că am asistat Adservio pe acest drum”. Mentor al startup-urilor, Bogdan Buta a concluzionat: „Dimensiunea rundei de finanţare vorbește de la sine despre perspectivele solide ale Adservio”.

Fondatorul Adservio, Alexandru Holicov, a comentat: „Această rundă de finanţare ne ajută să facem pasul următor în scalarea business-ului: îndrăznim să ieşim în afara graniţelor”.

Adservio este o platformă care îşi propune dezvoltarea sistemului de educaţie prin transformare digitală şi este special concepută în sensul unei mai bune implicări a elevilor. Cu ajutorul tehnologiei, Adservio transformă educația într-o experiență accesibilă și plăcută încă din 2008. Platforma EdTech facilitează comunicarea între profesori, elevi, părinți și instituții, într-un mediu educațional conectat.

Catalyst România este un investitor de capital de risc în companiile românești de tehnologie care au potențialul de a deveni lideri regionali sau jucători globali, investind în prezent din fondul său de a doua generație, Catalyst România Fund II, după ce a strâns și a investit cu succes în trecut primul venture tech românesc, fond susținut de inițiativa JEREMIE România, începând din 2012.

Despre DLA Piper

Cu peste 90 de birouri complet integrate, în peste 40 de țări din întreaga lume, DLA Piper este o companie globală de business law care îşi propune să vină în întȃmpinarea nevoilor de performanţă juridică profesională ale clienților din întreaga lume. Biroul DLA Piper din București oferă sprijin clienților săi prin intermediul unei echipe de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experienţă internațională, capabili să abordeze probleme juridice și economice complexe, atât trasnsfrontaliere cât și locale, acoperind 10 sectoare de afaceri, printr-o abordare integrată a practicilor.

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership