Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Wolters Kluwer România lansează un nou produs online: Raportul CIP Online
31.07.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Cu un singur click, utilizatorul primește gratuit o radiografie financiară completă, prezentată sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat.

Wolters Kluwer România accelerează transformarea digitală a afacerilor, atât de necesară în contextual actual, și lansează un nou produs 100% online. Raportul CIP (Centrala Incidentelor de Plăți) Online este cea mai recentă aplicație fintech dezvoltată. CIP Online vine în completarea informațiilor disponibile în platforma legislativă Sintact online și ajută utilizatorul să își cunoască mai bine partenerii de business (clienți, furnizori, concureți ș.a.).

Ce informații include Raportul CIP Online

Raportul CIP include următoarele informații: lista incidentelor de plată și datele acestor incidente în format tabelar ușor de analizat. Tabelul incidentelor de plată conține detalii privind data refuzului, tipul acestuia, seria și numărul instrumentului de plată, descrierea motivului de refuz.

Raportul CIP Online este o nouă actualizare a modulului Analiză Financiară din programul legislativ Sintact.ro

Modulul de Analiză Financiară oferă informații la zi pentru orice societate comercială din România care are obligativitatea depunerii bilanțului: dosarele în instanță, notificările din BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), date financiare, peste 20 de indicatori de lichiditate și risc, actele publicate in M. Of. IV, statusul fiscal al companie și multe altele.

Afacerile care evolueză într-un mediu concurențial au nevoie să reacționeze rapid, iar deciziile depind adesea de credibilitatea partenerilor. Aici intervine platforma profesională Sintact.ro care, prin noul modul, Analiza Financiară, indică evoluția în timp și informațiile financiare ale societăților comerciale.

Opțiuni avansate: Custom Integration

Toate informațiile disponibile în modulul de Analiză Financiară pot fi puse la dispoziția utilizatorului și prin Custom API. În acest mod beneficiarul poate integra și accesa în timp real toate datele de interes din propriile aplicații.

Instrumente online de interogare a partenerilor de afaceri: verificare și monitorizare

Portalul Sintact.ro, prin noua funcționalitate complexă Istoric Judiciar și Financiar, oferă sprijinul de care afacerile au nevoie: o imagine completă asupra istoricului judiciar  și financiar al societăților comerciale din România. Utilizatorii pot afla în ce dosare este parte un eventual partener, dacă este în insolvență sau s-a depus o cerere de intrare în insolvență, și pot vizualizarezultatele financiare și indicatorii de rentabilitate, solvabilitate și lichiditate.

Modulul de Analiza Financiară, alături de celelalte module de monitorizare, Istoricul judiciar, Monitorizare dosare, Preinsolvență și Insolvență, îi furnizează utilizatorului în timp real, într-un singur loc, integrate din mai multe surse, date despre partenerii săi.

Printre cele mai recente actualizări din Analiza Financiară se numără: acces la informații cu privire la Certificatul de Situație de Urgența (CSU), acces direct la contestațiile depuse la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.), acces la actele publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a, analiza comparativă a unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, verificare status activ/inactiv fiscal pentru compania analizată, cu doar un click.

Platforma legislativă Sintact.ro

Cu peste 13,5 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 9 reviste de specialitate, peste 200 de cărți de doctrină juridică și peste 90 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut. Acum, completat cu peste 40 de titluri internaționale și conținut juridic premium Universul Juridic, resurse online de neegalat și indispensabile pentru cercetare și fluxul de lucru.

Pentru mai multe detalii, poți accesa ⇲

https://info.wolterskluwer.ro/sintact-ro-istoric-judiciar-financiar/

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. La nivel global, dar şi în România, instrumentele de lucru dedicate profesioniştilor au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnolgiei informaţiei. Wolters Kluwer România este unul dintre liderii în domeniul soluţiilor IT de informare și decizie, automatizare și software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea informaţiei.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.