Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Dreptul Uniunii Europene Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Funcția de director al Agenției de sprijin pentru OAREC, vacantă

30 iunie 2023 | Elena ALBU
Elena Albu

Elena Albu

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria CA 226/1 din 28 iunie 2023 a fost publicat Anunțul de post vacant pentru funcția de director.

Oficiul OAREC a fost înființat pentru a oferi sprijin administrativ și profesional Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor Electronice, OAREC. Oficiul OAREC se află la Riga, în Letonia. Oficiul OAREC este o agenție a Uniunii Europene (UE) înființată prin Regulamentul (UE) 2018/1971, condusă de un director sub supravegherea unui Consiliu de administrație compus din șefii autorităților naționale de reglementare din UE (ANR-uri) responsabile cu monitorizarea piețelor telecomunicațiilor și un reprezentant al Comisiei Europene.

Oficiul OAREC este responsabil, în special, de colectarea de informații de la ANR-uri, de schimbul și comunicarea de informații legate de rolul și sarcinile sale, de diseminarea în rândul ANR-urilor a celor mai bune practici de reglementare, de asistarea președintelui Consiliului autorităților de reglementare al OAREC în pregătirea activității sale, precum și de crearea și sprijinirea grupurilor de lucru ale experților.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul OAREC: www.berec.europa.eu.

Directorul va fi responsabil cu conducerea Oficiului OAREC și își va asuma responsabilitatea generală în activitatea de zi cu zi necesară pentru a oferi OAREC sprijin profesional și administrativ.

Prioritățile strategice ale OAREC sunt promovarea conectivității depline, sprijinirea piețelor digitale sustenabile și deschise și consolidarea rolului utilizatorilor finali. Directorul Oficiului OAREC va încuraja prioritizarea lucrărilor care îmbunătățesc condițiile pentru extinderea și introducerea de rețele de mare capacitate sigure, competitive și fiabile în întreaga Europă.

Directorul va facilita fluxurile de lucru ale OAREC care explorează condiții și abordează aspecte legate de furnizorii de servicii digitale și de utilizatorii finali de pe piețele digitale și va sprijini eforturile de promovare a opțiunilor și a capacitării pentru utilizatorii finali.

Directorul este reprezentantul legal al Oficiului OAREC. Va răspunde de gestionarea administrativă a Oficiului OAREC și va asigura legătura și coordonarea cu activitatea OAREC.

Înainte de a vă depune candidatura, trebuie să verificați cu atenție dacă îndepliniți toate criteriile de eligibilitate („Condiții obligatorii”), în special pe cele privind tipurile de diplome, experiența profesională de nivel înalt și competențele lingvistice necesare. Neîndeplinirea unuia dintre criteriile de eligibilitate duce la excluderea automată din procedura de selecție.

Dacă doriți să vă depuneți candidatura, trebuie să vă înregistrați pe internet pe următorul site și să urmați instrucțiunile pentru diferitele etape ale procedurii: aici.

Trebuie să aveți o adresă de e-mail valabilă. Aceasta va fi folosită pentru a vă confirma înregistrarea și a vă informa cu privire la diferitele etape ale procedurii. Prin urmare, informați Comisia Europeană cu privire la orice modificări ale adresei dumneavoastră de e-mail.

Pentru a vă finaliza depunerea candidaturii, trebuie să încărcați un CV în format PDF, de preferință folosind formatul de CV Europass, și să completați online o scrisoare de motivație (de maximum 8 000 de caractere). CV-ul și scrisoarea dumneavoastră de motivație pot fi depuse în oricare dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Este în interesul dumneavoastră să vă asigurați că trimiteți o candidatură exactă, detaliată și onestă.

După finalizarea înregistrării online, veți primi un e-mail de confirmare a înregistrării candidaturii. Dacă nu primiți un e-mail de confirmare, candidatura dumneavoastră nu a fost înregistrată!

Vă atragem atenția că nu este posibil să urmăriți online evoluția candidaturii dumneavoastră. Comisia Europeană vă va contacta direct cu privire la stadiul candidaturii.

Candidaturile trimise prin e-mail nu vor fi acceptate. Dacă aveți nevoie de mai multe informații și/sau întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: HR-MANAGEMENT-ONLINE@ec.europa.eu.

Este responsabilitatea dumneavoastră să efectuați înscrierea online în timp util. Vă recomandăm cu insistență să nu așteptați până în ultimele zile pentru a vă depune candidatura, întrucât traficul internet intens sau o problemă de conexiune la internet poate duce la întreruperea înregistrării dumneavoastră online înainte de finalizare, obligându-vă astfel să reluați întregul proces. După expirarea termenului pentru depunerea candidaturilor nu mai puteți introduce date. Candidaturile depuse cu întârziere nu vor fi luate în considerare.

Termenul pentru depunerea candidaturilor este 18 august 2023, ora 12.00 (după-amiaza), ora Bruxelles-ului, după care nu mai este posibilă înregistrarea.

Procesul de selecție poate dura câteva luni.

Orice întrebare trebuie adresată secretariatului comisiei respective la următoarea adresă CNECT-HR-CORRESPONDENT@ec.europa.eu.

Consilier juridic Elena Albu

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership  
 

© 2003-2024 JURIDICE.ro
Despre noi  Website map  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri