Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

A început implementarea proiectului „Analiza funcțională și strategia de dezvoltare a sistemului judiciar post 2020 (ASJ)”
05.08.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 5 august 2020, Ministerul Justiției a informat că la data de 29 iulie 2020 a început implementarea proiectului „Analiza funcțională și strategia de dezvoltare a sistemului judiciar post 2020 (ASJ)” (cod SIPOCA 756), potrivit unui comunicat.

Proiectul are o perioadă de implementare de 32 de luni și are ca beneficiar Ministerul Justiției, în parteneriat cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, şi cu sprijinul Consiliului Superior al Magistraturii şi al Înaltei Curţi de Casație şi Justiție.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 18.348.044,00 lei, din care:
– 15.409.396,12 lei – valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European;
– 2.938.647,88 lei – cofinanțare eligibilă a beneficiarului și partenerului.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacității sistemului judiciar de a furniza servicii eficiente, de calitate şi accesibile. Obiectivul specific al proiectului este eficientizarea administrării justiției prin elaborarea unor instrumente moderne de management care să fundamenteze deciziile cheie la nivelul sistemului judiciar.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020!

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti