Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Litigii, SELECTED

Bondoc și Asociații – noi succese în litigiile privind accesarea fondurilor europene nerambursabile

19 aprilie 2022 | JURIDICE.ro

Avocații din cadrul Bondoc și Asociații au asistat cu succes o societate ce activează în domeniul HoReCa în două litigii inițiate împotriva Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului – AIMMAIPE. 

Solicitările de sprijin financiar au fost întemeiate pe de o parte pe (a) dispozițiile OUG nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, iar, pe de altă parte pe (b) prevederile OUG nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente.

Litigiile au fost generate de refuzul autorității publice de a constata îndeplinirea condițiilor de eligibilitate ale societății și de a acorda finanțările în temeiul celor două măsuri de sprijin instituite.

Instanțele au confirmat susținerile și apărările formulate, cu consecința anulării deciziilor emise de AIMMAIPE privind respingerea cererilor de finanțare.

Echipa implicată în acest proiect a fost mixtă, incluzând atât colegi din zona consultanței în materia dreptului societar și fonduri europene (Mihaela Bondoc – Partner și Daniela Gladunea – Managing Counsel), în timp ce Ioana Katona – Partner, Răzvan Agarici – Associate și Anca Radu – Associate au asigurat suportul necesar din perspectiva practicii de litigii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică