Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

NNDKP asistă Tech Mahindra în tranzacția prin care achiziționează grupul IT Allyis

11 ianuarie 2022 | JURIDICE.ro

NNDKP a asistat Tech Mahindra, o companie multinațională lider în domeniul serviciilor de transformare digitală, consultanță și re-engineering a proceselor de business, în cadrul unei tranzacții multi-jurisdicționale privind achiziția grupului Allyis. Tranzacția globală este estimată la aproximativ 125 milioane de dolari.

NNDKP a acordat consultanță juridică privind aspectele de drept românesc care au vizat entitatea din România și a fost implicată în toate etapele proiectului, inclusiv în procesul de due diligence, dar și în legătură cu alte aspecte relevante în contextul acestuia, precum și în etapa de revizuire și negociere a documentelor tranzacției din perspectiva legii române și finalizarea cu succes a acesteia.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Adina Chilim-Dumitriu, Partener și unul din coordonatorii practicii de Corporate/M&A, care l-a avut alături pe Vlad Anghel, asociat senior în cadrul aceleiași practici. Totodată, o echipă multidisciplinară, formată din avocați specializați în dreptul concurenței, dreptul muncii și protecția datelor, a fost implicată în faza de due diligence a proiectului.

Adina Chilim-Dumitriu: „Prin această tranzacție, România își reconfirmă poziția pe harta serviciilor tehnologice sofisticate care pun accentul pe ”experiența clientului” și sunt menite să faciliteze conectivitatea dintre utilizatori prin redefinirea standardelor de eficiență operațională. Mulțumim echipei Tech Mahindra, precum și partenerilor noștri internaționali, pentru oportunitatea de a contribui la acest proiect ambițios de consolidare a capacității grupului din domeniul soluțiilor privind experiența digitală, marketing și design instrucțional”.

Tranzacția completează portofoliul de proiecte de fuziuni și achiziții în care NNDKP a fost implicată de-a lungul ultimelor 12 luni în domenii precum tehnologie/IT, agri-business, energie și resurse naturale, financiar și asigurări, transport și logistică, auto, servicii medicale. Acestea se adaugă palmaresului impresionant construit în peste 30 de ani de experiență în asistarea clienților în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au modelat piața locală de afaceri.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de cinci ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English Version

Citeşte mai mult despre , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership