Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

UNNPR. Data examenului de definitivat / 2020. UPDATE: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate. UPDATE: Lista updatată a unităților sanitare. UPDATE: Locația și ora. UPDATE: Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere au fost admise. UPDATE: Detalii organizatorice. UPDATE: Barem de notare la proba teoretică. UPDATE: Contestații împotriva baremului de notare. UPDATE: Barem de notare la proba practică. UPDATE: Rezultate. UPDATE: Îndreptare eroare materială
15.10.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 14 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității hotărârea de îndreptare a erorii materiale – CNP Timisoara.

:: Hotărârea

***

Marți, 13 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității lista rezultatelor examenului de definitivat.

:: Rezultate

***

Joi, 8 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba practică la examenul de definitivat – sesiunea octombrie 2020.

:: Baremul

***

Marți, 6 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a anunțat că în termen de maximum 24 de ore de la afișarea baremului de notare se pot depune contestațiile împotriva baremului de notare la concurs.

Contestațiile se transmit prin e-mail la adresa: secretariat@institutulnotarial.ro.

***

Marți, 6 octombrie 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare la proba teoretica la examenul de definitivat – sesiunea octombrie 2020.

:: Baremul

***

Joi, 1 octombrie 2020, Institutul Notarial Român a anunțat că examenul de definitivat se va desfășura la Sala ROMA, etaj 4, din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, începând cu ora 9:00

Candidații se vor prezenta la examen începând cu ora 8:00, în vederea  îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de  identitate/adeverință provizorie de identitate, a legitimației de notar stagiar sau a  pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

:: Anunțul

***

Joi, 10 septembrie 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 6 și 8 octombrie 2020 au fost admise.

:: Situația

***

Miercuri, 9 septembrie 2020, Institutul Notarial Român a anunțat că examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 6 și 8 octombrie 2020, se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu ora 9:00.

:: Anunțul

***

Luni, 31 august 2020, Institutul Notarial Român a dat publicității lista UPDATATĂ a unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs.

:: UPDATE listă

***

Joi, 13 august 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs.

:: Lista

***

Marți, 11 august 2020, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că Institutul Notarial Român organizează la data de 6 și 8 octombrie 2020 examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari, potrivit unui comunicat.

Taxa de înscriere este în cuantum de 3.000 lei/candidat.

Dosarul de înscriere se depune în perioada 17 august – 4 septembrie 2020.

:: Listă locuri

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.