« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

act | Botezatu Estrade Partners a lansat episodul #6 din seria Forward Thinking Podcast
20.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

act | Botezatu Estrade Partners a lansat episodul #6 din seria Forward Thinking Podcast, o pastilă audio (aproximativ 10 minute) care abordează cele mai arzătoare subiecte juridice ale momentului, noi reglementări care pot impacta companiile în timpul și după pandemia Covid-19. Seria Forward Thinking Podcast reprezintă un pas înainte spre digitalizarea ariei de legal și depășirea limitelor de consiliere juridică tradițională, printr-un format ușor de accesat de oriunde și disponibil pe toate platformele de podcast streaming.

În acest episod, Andrei Petre, avocat act, discută cu Adrian Șandru, avocat act specializat în probleme de drept penal, despre ce este whistleblowing-ul, cum va trebui România să transpună Directiva (UE) 2019/1937 privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii și, cel mai important, cât de grav vor fi afectate neconformarea companiilor la acest set de reguli. Subiectul abordat este de interes pentru întreaga comunitate internațională, având în vedere faptul că Directiva UE a venit ca răspuns la o serie de scandaluri descoperite și făcute publice în ultimii ani de către denunțători, printre care se numără scandalul Cambridge Analytica și Panama Papers, care au evidențiat lipsa de protecție pentru cei care încearcă să expună infracțiunile corporative în interes public. Rămâne de văzut cum va aborda România această problemă globală la nivel legislativ și cum se vor conforma companiile.

Urmăriți canalul de YouTube al firmei, dar și paginile de Facebook si LinkedIn, ca să fiți la curent cu noile episoade din seria Forward Thinking Podcast!

:: English version

 
Secţiuni: Business, Content, Selected, VIDEO | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD