Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

act | Botezatu Estrade Partners a lansat episodul #6 din seria Forward Thinking Podcast
20.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

act | Botezatu Estrade Partners a lansat episodul #6 din seria Forward Thinking Podcast, o pastilă audio (aproximativ 10 minute) care abordează cele mai arzătoare subiecte juridice ale momentului, noi reglementări care pot impacta companiile în timpul și după pandemia Covid-19. Seria Forward Thinking Podcast reprezintă un pas înainte spre digitalizarea ariei de legal și depășirea limitelor de consiliere juridică tradițională, printr-un format ușor de accesat de oriunde și disponibil pe toate platformele de podcast streaming.

În acest episod, Andrei Petre, avocat act, discută cu Adrian Șandru, avocat act specializat în probleme de drept penal, despre ce este whistleblowing-ul, cum va trebui România să transpună Directiva (UE) 2019/1937 privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii și, cel mai important, cât de grav vor fi afectate neconformarea companiilor la acest set de reguli. Subiectul abordat este de interes pentru întreaga comunitate internațională, având în vedere faptul că Directiva UE a venit ca răspuns la o serie de scandaluri descoperite și făcute publice în ultimii ani de către denunțători, printre care se numără scandalul Cambridge Analytica și Panama Papers, care au evidențiat lipsa de protecție pentru cei care încearcă să expună infracțiunile corporative în interes public. Rămâne de văzut cum va aborda România această problemă globală la nivel legislativ și cum se vor conforma companiile.

Urmăriți canalul de YouTube al firmei, dar și paginile de Facebook si LinkedIn, ca să fiți la curent cu noile episoade din seria Forward Thinking Podcast!

:: English version

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.