Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

ÎCCJ. Cheltuieli de judecată solicitate în recurs, dovedite cu facturi depuse în apel
03.09.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Procedură civilă, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că, potrivit ar. 274 alin. 1 C. pr. civ., partea care cade în pretențiuni va fi obligată la cerere, să plătească cheltuielile de judecată. În speță, cererea de acordare a cheltuielilor de judecată nu poate fi primită întrucât înscrisurile în justificarea cheltuielilor solicitate de intimaţii-pârâţi (facturile nr. x din 4 decembrie 2014 şi nr. 18 din 11 decembrie 2014, respectiv chitanţele din 4 decembrie 2014 şi din 11 decembrie 2014), au fost depuse în dosarul de apel şi sunt datate cu mult înainte de declararea recursului. (Decizia nr. 360 din 12 februarie 2020, pronunțată de Secția I civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti