« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Informații juridice premium pentru notarii stagiari de top
24.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Un parteneriat încheiat între UNNPR și Societatea de Științe Juridice va asigura accesul gratuit la secțiunea premium a platformei JURIDICE.ro pentru notarii stagiari cu note de intrare în profesie de peste nouă. 

Acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoii de informare a tinerilor notari stagiari și are scopul de a facilita accesul la informații juridice de calitate provenite din surse oficiale, precum și din surse validate de comunitatea științifică.

Notar public Dumitru Viorel Mănescu, președinte Uniunea Națională a Notarilor Publici din România: „Propunerea de parteneriat pe care Societatea de Științe Juridice a făcut-o notariatului român a sosit la momentul oportun. Deși trăim în plină eră informațională, în care accesul la informații este liber și aparent facil, pentru profesioniștii dreptului, așa cum sunt notarii publici, numărul surselor de informații juridice cu o reală încărcătură științifică este relativ redus. JURIDICE.ro reunește o comunitate de profesioniști în care activează, alături alți de juriști de marcă și notari publici consacrați ca formatori de opinie profesională. Așadar, tinerilor noștri colegi notari stagiari li se oferă nu doar accesul gratuit la informații de specialitate, ci și șansa de a se afirma ca autori și, de ce nu, ca deschizători de drumuri în materie de drept notarial și nu numai. Îi încurajez să își facă auzită „vocea” de profesioniști la început de drum și să profite din plin de facilitatea care li se oferă.” 

Societatea de Științe Juridice este în relații de parteneriat și colaborare cu cele mai importante instituții, organizații profesionale și forme de organizare a unor profesii juridice și promovează în lumea juridică, prin intermediul JURIDICE.ro, imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere. Sursele de informare care alimentează website-ul JURIDICE.ro sunt oficiale, fiind monitorizate și publicate informații provenind de la universități, instanțe de judecată, parchete, Ministerul Justiției, alte ministere, Banca Națională a României, Consiliul Superior al Magistraturii, Institutul Național al Magistraturii, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Institutul Notarial Român, Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, barouri, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență, Uniunea Națională a Profesiilor Liberale, Guvernul României, Consiliul Concurenței, Consiliul Legislativ, Bursa de Valori București, Agenția Națională pentru Integritate și altele.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Notari, SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD