Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Informații juridice premium pentru notarii stagiari de top
24.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Un parteneriat încheiat între UNNPR și Societatea de Științe Juridice va asigura accesul gratuit la secțiunea premium a platformei JURIDICE.ro pentru notarii stagiari cu note de intrare în profesie de peste nouă. 

Acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoii de informare a tinerilor notari stagiari și are scopul de a facilita accesul la informații juridice de calitate provenite din surse oficiale, precum și din surse validate de comunitatea științifică.

Notar public Dumitru Viorel Mănescu, președinte Uniunea Națională a Notarilor Publici din România: „Propunerea de parteneriat pe care Societatea de Științe Juridice a făcut-o notariatului român a sosit la momentul oportun. Deși trăim în plină eră informațională, în care accesul la informații este liber și aparent facil, pentru profesioniștii dreptului, așa cum sunt notarii publici, numărul surselor de informații juridice cu o reală încărcătură științifică este relativ redus. JURIDICE.ro reunește o comunitate de profesioniști în care activează, alături alți de juriști de marcă și notari publici consacrați ca formatori de opinie profesională. Așadar, tinerilor noștri colegi notari stagiari li se oferă nu doar accesul gratuit la informații de specialitate, ci și șansa de a se afirma ca autori și, de ce nu, ca deschizători de drumuri în materie de drept notarial și nu numai. Îi încurajez să își facă auzită „vocea” de profesioniști la început de drum și să profite din plin de facilitatea care li se oferă.” 

Societatea de Științe Juridice este în relații de parteneriat și colaborare cu cele mai importante instituții, organizații profesionale și forme de organizare a unor profesii juridice și promovează în lumea juridică, prin intermediul JURIDICE.ro, imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere. Sursele de informare care alimentează website-ul JURIDICE.ro sunt oficiale, fiind monitorizate și publicate informații provenind de la universități, instanțe de judecată, parchete, Ministerul Justiției, alte ministere, Banca Națională a României, Consiliul Superior al Magistraturii, Institutul Național al Magistraturii, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Institutul Notarial Român, Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, barouri, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență, Uniunea Națională a Profesiilor Liberale, Guvernul României, Consiliul Concurenței, Consiliul Legislativ, Bursa de Valori București, Agenția Națională pentru Integritate și altele.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.