Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Consiliul de Mediere. Informații privind mediatorii cu debite
27.08.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 26 august 2020, Consiliul de Mediere a informat ca, urmare a sedintei Consiliului de Mediere din data de 25 august 2020, a fost emisa Hotararea nr. 118 conform careia pana la data de 4 septembrie 2020, inclusiv, mediatorii autorizati care figureaza cu un debit restant in evidentele contabile ale Consiliului de Mediere au posibilitatea de a solicita suspendarea din exercitarea profesiei de mediator, fiind considerata suspendare la cerere, potrivit unui comunicat, semnat de Mihai Iulian Munteanu

Incepand cu data de 10 septembrie 2020, mediatorii care figureaza cu taxe restante vor fi sanctionati cu suspendarea din exercitarea profesiei de mediator, conform prevederilor Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si ale Statutului Profesiei de Mediator.

In ambele cazuri, suspendarea se va dispune pentru un termen de 6 luni, interval de timp in care mediatorii au obligatia sa faca dovada achitarii taxelor restante. In cazul in care la pana la data de 4 martie 2021, respectiv 10 martie 2021, mediatorii nu au facut dovada achitarii taxelor restante, Consiliul de Mediere va dispune excluderea din profesie.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.