Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței. Se analizează externalizarea unor servicii de către OMV PETROM
31.08.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Concurență, Content
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 31 augusrt 2020, Consiliul Concurenței a anunțat că analizează tranzacţia prin care OMV Petrom SA externalizează către J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. unele operaţiuni şi servicii generale de suprafață conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii care le deservesc, potrivit unui comunicat.

În urma derulării unei proceduri de achiziție publică, consorțiul format din J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru lotul A (Zona de Producție Oltenia) și lotul B (Zona de Producție Muntenia Vest și Zona de Producție Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru pentru furnizarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare. Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile, precum și transferul unor salariați către consorțiu. La sfârșitul duratei contractului (opt ani de la data semnării de către OMV Petrom și consorțiu), unele active vor fi returnate către OMV Petrom.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti