Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

INA lansează programe de perfecționare profesională online
01.09.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Cyberlaw, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 1 septembrie 2020, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a informat că Institutul Național de Administrație a lansat Oferta de programe de perfecționare profesională online pentru personalul din administrația publică centrală și locală, organizate în perioada septembrie-decembrie 2020, potrivit unui comunicat.

Aceste programe se vor desfășura timp de 18 ore (repartizate pe maximum 2 săptămâni), dintre care 8 ore în modul sincron (formatorul și cursanții vor fi simultan online) și 10 ore în modul asincron (formatorul și cursanții vor fi online la momente diferite). Toate programele au o orientare spre aplicații practice, studii de caz, rezolvări de probleme, care vor solicita colaborarea între participanți și se vor derula sub coordonarea formatorului.

În ofertă sunt incluse 22 de programe de perfecționare, fiind abordate teme precum: managementul situațiilor de urgență, Codul administrativ – reglementări în domeniul funcției publice, managementul proiectelor europene, aplicarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal, comunicarea în situații de criză etc.

Formatorii INA implicați în procesul de perfecționare sunt persoane cu experiență și expertiză în domeniu, care vor susține aceste programe cu titlu gratuit. Aceștia au participat la programul „Formare de formatori – Utilizarea noilor tehnologii de învățare online”, organizat de INA în perioada 23 aprilie – 4 mai 2020.

Finalizarea programelor de perfecționare profesională se va realiza prin certificate de atestare a competențelor.

:: Informații referitoare la ofertă, tematică, formatori, precum și la modalitatea de înscriere sunt disponibile aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti