« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. Campanie de informare și conștientizare ref. situațiile de executare silită
09.09.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 8 septembrie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a anunțat că, în perioada august – decembrie 2019, a derulat o campanie de informare publică, conștientizare și educație juridică cu privire la situațiile de executare silită, potrivit unui comunicat.

Campania s-a derulat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului la justiție prin dezvoltarea și aplicarea de politici și instrumente noi în activitatea de executare silită”, proiect selectat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European.

Aceasta a avut ca scop îmbunătățirea activității de executare silită și creșterea transparenței și accesibilității informațiilor privind valorificarea prin vânzare a bunurilor supuse executării silite și a cuprins următoarele activități:
– Realizare spot publicitar și difuzare în mediul online și în cadrul evenimentelor de campanie;
– Realizare tutorial educativ și difuzare în mediul online și în cadrul evenimentelor de campanie;
– Realizare flyere și diseminarea acestora la nivelul grupurilor țintă.

Cuvinte cheie:
Secţiuni: Drept civil, Executori judecătorești, Procedură civilă, Recuperare creanțe, SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD