« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru Concursul Willem Vis (ediția 2020-2021). UPDATE: Prelungire termen înscriere
12.10.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 12 octombrie 2020, Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat că echipa are nevoie de 2-4 membri suplimentari, așa încât termenul de înscriere s-a prelungit până la data de 22 octombrie 2020.

:: Detalii

***

Miercuri, 9 septembrie 2020, Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat că preselecția pentru echipa care va reprezenta Universitatea din București la ediția următoare a concursului Willem Vis se va desfășura miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 20:00, potrivit unui comunicat.

Sunt eligibili studenții care vor fi în anul II sau III în cursul anului universitar 2020-2021.

Preselecția va avea loc online, exclusiv în limba engleză. Preselecția va testa motivația candidaților, abilitatea de a lucra în echipă în condiții de stres, inteligența, intuiția și aptitudinile de cercetare juridică riguroasă,precum și talentul oratoric.

Concursul Willem Vis este cel mai mare și cel mai prestigios concurs internațional de drept privat din lume, având peste 400 de universități participante. Etapa orală finală a concursului se desfășoară la Hong Kong și Viena. Concursul Willem Vis vizează dreptul contractelor internaționale și arbitrajul comercial internațional, pregătind studenții pentru cariere în departamentele de consultanță sau de litigii ale caselor de avocatură.

Studenții Universității din București câștigă în mod constant premii la concursul Willem Vis și obiectivul este menținea acestei tradiții. Studenții din echipele anterioare au beneficiat de sprijin pentru obținerea de stagii în societăți de avocatură de prestigiu din România și din străinătate, precum și de sprijin pentru admiterea la programe de master din România și din străinătate.

Echipa este pregătită de un colectiv de cadre didactice și foști participanți la concurs și beneficiază de asemenea în mod tradițional de sprijin pedagogic și/sau financiar din partea celor mai importante case de avocatură din România.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD