« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Consiliul de Mediere. Ședința ordinară – 21 septembrie 2020, Online
18.09.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 17 septembrie 2020, Consiliul de Mediere a informat că şedința va avea loc în format online, potrivit unui comunicat.

***

Marți, 15 septembrie 2020, Consiliul de Mediere a anunțat convocarea ședinței Comisiei permanente și a Consiliului în ziua de luni, 21 septembrie 2020, ora 11:00 și respectiv ora 12:00, potrivit unui comunicat semnat de Mihai-Iulian Munteanu, Președinte.

Ordinea de zi
1. Actualizarea Standardului de formare a mediatorului;
2. Propunere referitoare la adoptarea unei hotarari privind desfasurarea online in procent de 30% a programului de formare initiala a mediatorilor;
3. Autorizări / Avizări / Reacreditări;
4. Comisii de disciplina;
5. Diverse.

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Mediere | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD