Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara propune desfășurarea online a activităților didactice din semestrul I al anului universitar 2020/2021
16.09.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În contextul măsurilor de prevenire a riscurilor epidemiologice, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a decis, prin hotărârea consiliului facultății, să propună Senatului Universității de Vest din Timișoara desfășurarea activităților didactice de la programele de studii de licență și masterat, în semestrul I al anului universitar 2020/2021, în format online, potrivit unui comunicat semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea, Decan.

Platforma Universității de Vest din Timișoara pe care sunt centralizate informațiile necesare pentru utilizarea diverselor instrumente digitale în procesul de predare și învățare online este disponibilă aici. Studenții sunt invitați să acceseze aceste resurse folosind adresele instituționale de e-mail care le-au fost alocate în acest scop, să urmărească tutorialele și ghidurile puse la dispoziția lor și să transmită eventualele întrebări sau solicitări de ordin tehnic la adresa de e-mail support.elearning@e-uvt.ro.

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara înțelege să stimuleze folosirea instrumentelor digitale în procesul educațional, pentru ca activitățile sale academice să fie cât mai puțin afectate de situația pe care o traversăm.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.