Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

Noi numiri la nivel de management în KPMG în România

4 octombrie 2021 | JURIDICE.ro

KPMG în România anunță două noi numiri prin promovare internă și o nouă recrutare la nivel de management, reflectând dedicarea și reziliența profesională a echipei noastre și creșterea constantă a afacerii. De la 1 octombrie, Daniel Pană este Partener, Consultanță Fiscală, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanță în Afaceri. Inga Țîgai se alătură departamentului de Consultanță Fiscală ca Associate Partner. Noile numiri confirmă talentul, capacitatea de inovare și abilitățile intraprenoriale ale angajaților noștri, consolidează echipele și optimizează serviciile pe care le oferim clienților.

Daniel Pană, Partener, Consultanță Fiscală

Daniel a efectuat două stagii de internship în departamentul de asistență în tranzacții în timpul studiilor universitare și a preluat o poziție în cadrul departamentului de Consultanță Fiscală în 2002. Împreună cu echipa sa, Daniel a adus o contribuție notabilă la dezvoltarea departamentelor de corporate tax și asistență fiscală în tranzacții. El continuă să inoveze și să optimizeze valorea oferită clienților și oamenilor noștri, precum și să încurajeze colaborarea cu alte echipe din KPMG.

Daniel este specializat în taxe și impozite directe, precum impozitul pe profit, taxe locale și impozite cu reținere la sursă, concentrându-se pe Tranzacții. Proiectele în care a participat includ consultanță pentru fuziuni și achiziții și pentru structurarea afacerii, conformitate fiscală, dezvoltarea, vânzarea și implementarea soluțiilor de tehnologie în fiscalitate (precum KPMG Corporate Tax Manager), revizuiri și certificări fiscale, suport în inspecții fiscale (și în litigii, împreună cu KPMG Legal), reorganizarea afacerilor, credite fiscale pentru Cercetare – Dezvoltare și altele.

Inga Țîgai, Associate Partner, Consultanță Fiscală

În contextul evoluției continue a mediului fiscal la nivel global, funcțiile fiscale trebuie să fie eficiente astăzi și pregătite pentru mâine.

Cu 16 ani de experiență în consultanță fiscală în Big4, Inga ni se alătură ca Head of Tax & Legal Technology. Expertiza ei în transformarea funcției fiscale și în Servicii de Mobilitate Globală (GMS) este foarte apreciată în piață. Are o experiență considerabilă în asistarea autorităților fiscale din România cu dezvoltarea noilor tehnologii și în îmbunătățirea mediului fiscal în beneficiul contribuabililor. Inga este un membru activ în mai multe grupuri pentru fiscalitate și afaceri.

Departamentul de Consultanță Fiscală al KPMG în România a fost întotdeauna în avantgarda tehnologiei, oferind clienților aplicații care să le faciliteze conformitatea fiscală, de exemplu. Inga va consolida angajamentul nostru de a ține pasul și de a anticipa impactul noilor tehnologii în procesul de conformitate fiscală, și va folosi cele mai recente tehnologii dezvoltate de profesioniștii KPMG Tax pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților.

Inga va lucra cu profesioniști în domeniul fiscal din toate sectoarele de activitate pentru îmbunătățirea modelelor de operațiuni fiscale și va asista organizațiile în procesul de conformare fiscală prin intermediul oamenilor, expertizei și soluțiilor digitale.

Victor Iancu, Associate Partner, Consultanță în Afaceri

Victor s-a alăturat KPMG în 2006 și, cu mai mult de 15 ani de experiență în consultanța de management, conduce în prezent practica de Business and Service Design, inclusiv în furnizarea de servicii de analiză a experienței clienților / angajaților și a serviciilor de design thinking. Timp de doi ani (2011-2012) a lucrat ca și consultant pentru Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Londra.

Cu o experiență extinsă în afaceri guvernamentale și sector public (de la achiziții publice și concesiuni, la guvernanță corporativă și strategii publice), Victor este, de asemenea, responsabil cu linia de servicii adresate Sectorului Public. În prezent, este expert principal numit de Comisia Europeană în cadrul proiectului Intelligent Cities Challenge, exercitiu care susține 136 de orașe în utilizarea tehnologiilor de vârf pentru a asigura dezvoltarea inteligentă, ecologică și responsabilă din punct de vedere social.

Începându-și cariera în cadrul Institutului Național de Cercetări Economice al Academiei Române, Victor deține un Doctorat în Economia Inovării, precum și mai multe certificări de prestigiu de la INSEAD, Darden School of Business (Univ. Virginia) și Universitatea Cardiff. Este autor și coautor al mai multor cărți și articole în domeniul economiei afacerilor și al strategiilor de inovare.

Victor este, de asemenea, executive coach acreditat de International Coach Federation. El a fondat practica de coaching intern a KPMG România, activând în prezent drept coach pentru manageri și senior manageri din regiunea Europei Centrale și de Est.

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner al KPMG în România, consideră că „noii parteneri Daniel, Inga si Victor au demonstrat dedicare pentru a deveni alegerea clară și a inspira încredere clienților noștri. Ei vor juca un rol cheie în dezvoltarea afacerii noastre și pentru consolidarea competitivității KPMG în România. Anticipând oportunitățile perioadei post-COVID, abordând provocările și transformările profunde din această perioadă, alimentate de impactul fără precedent al tehnologiilor disruptive, am încredere că oamenii, cultura și valorile noastre ne vor diferenția când oferim clienților, colaboratorilor și comunităților noastre reziliența necesară pentru a naviga către o lume mai bună”.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 146 de ţări şi aveam la finalul anului financiar 2020 aproape 227.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 800 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică