« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Intervalul orar de desfășurare a activităților nautice se va stabili de consiliul local
29.09.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

În Monitorul Oficial, Partea I, nr. 887 din 29 septembrie 2020, a fost publicată Hotărârea nr. 802/2020 pentru modificarea art. 6 din Hotărârea Guvernului nr. 452/2003 privind desfășurarea activității de agrement nautic.

Modificarea se referă la stabilirea intervalului orar în care se poate desfășura activitatea de agrement nautic prin hotărâre a consiliului local al unității administrativ-teritoriale pe raza căreia se desfășoară activitatea sau prin hotărâre a Consiliului General al Municipiului București, după caz, în baza documentației depuse de solicitant și în funcție de specificul zonei de agrement nautic. În caz de condiții meteorologice nefavorabile, titularul zonei de agrement nautic este obligat să semnalizeze aceasta și să întrerupă activitatea până la restabilirea condițiilor meteorologice favorabile.

Prevederea inițială stabilea un program fix pentru activitatea de agrement, respectiv se putea desfășura numai între orele 7,00-20,00 în timpul sezonului turistic, respectiv 7,00-18,00 în extrasezon și în condiții meteorologice favorabile.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.