Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Noerr a asistat administratorul de insolvență, dr. Jaffé, în tranzacția de vânzare a Wirecard România


30.09.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept civil, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Cu o echipă condusă de partenerii din Berlin, Dominik Rompza și Christian Pleister, Noerr a oferit asistență juridică administratorului de insolvență al Wirecard Sales International Holding GmbH (WDSI) și Wirecard AG, Michael Jaffé de la firma de avocatură JAFFÉ Rechtsanwälte Insolvenzverwalter, cu privire la vânzarea filialelor WDSI din România.

În procedura investitorului de vânzare a entităților internaționale ale Grupului Wirecard deținut de WDSI, furnizorul de servicii de plată european SIBS a achiziționat toate acțiunile Wirecard România SA. Achiziția marchează încheierea unui concurs de oferte intensiv. Contractul de vânzare-cumpărare acțiuni și celelalte documente aferente tranzacției sunt supuse în principal dreptului german.

Wirecard România are peste 25 de ani de experiență în oferirea de servicii de plată pentru toate băncile importante din România, deservind și băncile din Moldova. Filiala sa Romcard are o poziție de lider pe piața românească de plăți. Cealaltă filială a acesteia, Supercard Solutions & Services, deține o cotă de lider pe piața serviciilor cu valoare adăugată pentru comercianți, inclusiv scheme de loialitate și activități de marketing complete. Ambele filiale și-au gestionat operațiunile de afaceri independent de grupul-mamă și își continuă activitatea fără întreruperi, menținându-și o poziție operațională puternică.

SIBS este un furnizor de servicii de plată complet integrate, cu o poziție de lider pe piața din Portugalia, și o prezență semnificativă în țările cu creștere economică ridicată din Europa și Africa. SIBS oferă o gamă largă de soluții digitale și de comerț electronic prin rețele ATM și POS, producție de carduri și servicii de personalizare. Tranzacția va permite SIBS să se stabilească pe piața românească și să își extindă în continuare poziția și importanța în Europa de Est.

Administrator de insolvență Dr Michael Jaffé
Dr. Michael Schuster, Dr. Lotha Czaja

Consultanți Noerr

Corporate / M & A
Coordonatori: Dominik Rompza, Prof. Dr. Christian Pleister (Berlin), Dr. Florian Becker (München), Sebastian Diehl (Londra), Rusandra Sandu, Prof. Dr. Jörg Menzer (București), Christian Burmeister, Jin-Sa John Jun, Alison Heinze, Dr. Nicholas Palenker, Nils Wilfert (Berlin), Cătălina Oancea, Cristina Stamboli, Adrian Georgescu-Banc, Denisa Moldovan (București)

Employment
Mircea-Cătălin Roman (București)

Banking & Finance
Magdalena Lupoi, Gabriel Popa, Denisa Margas (București)

Digital Business
Dr. Torsten Kraul (Berlin)

Antitrust
Dr. Kathrin Westermann (Berlin)

Despre Noerr

Noerr înseamnă excelență și gândire antreprenorială. Cu echipe compuse din personalități puternice, Noerr găsește soluții la probleme complexe și provocatoare. Uniţi prin valori comune, cei peste 500 de consultanți au întotdeauna în vedere un scop comun: succesul clienților lor. De aceea, Noerr, ca firmă europeană de avocatură de prim rang, este poziționată în mod optim şi pe plan internațional, cu birouri în unsprezece țări și o rețea globală de „best friends”.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti